[ZELENILO] DANI OTVORENIH VRATA OD 4. DO 9. SVIBNJA

Karlovačka tvrtka Zelenilo 2008. godine pokrenula je manifestaciju Dani otvorenih vrata s ciljem da se kroz održavanje ove manifestacije još više približi sugrađanima. Ove godine zbog poznate situacije i borbe protiv koronavirusa neće organizirati Dan otvorenih vrata na način kako je to izgledalo u proteklih 12 godina. Ipak nisu zaboravili na svoje sugrađane i kupce te će u razdoblju od 4. do 9. svibnja na lokaciji Put Davorina Trstenjaka 6 omogućiti zainteresiranima da po povoljnijim cijenama kupe njihove proizvode iz rasadnika. Tako će svakoga dana (ponedjeljak – petak) od 6 do 14 sati te u subotu od 7 do 12 sati moći uz popuste ostvariti kupovinu brojnih biljnih vrsta koje sadimo po karlovačkim parkovima, perivojima, cvjetnjacima.

Ljetnice (begonije, salvije, cinerarije, tagetes) moći će se kupiti po cijeni od 2,5 kuna po komadu, a ljetnice alternathera, pilea, ukrasna kopriva po cijeni od pet kuna za komad.

Ukrasno grmlje i trajnicebit će snižene 20 posto, dok će sav ostali biljni materijal biti snižen 10 posto.

Sve ove aktivnosti odvijat će se uz strogo poštivanje mjera svih mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Stoga i ovom prilikom pozivamo Vas da zajednički odgovornim ponašanjem čuvamo zdravlje svih nas.

X
COVID 19 - INFORMACIJE