Vikend putovanje

Svatko zaslužuje (barem) jedan čaroban vikend

 

Tri dana u Plitvičkim dolinama nikako nisu dovoljna, zato predlažemo da u jedan vikend upakirate dovoljno uzbudljivih aktivnosti i jedinstvenih doživljaja da vas drže do sljedećeg, bez sumnje puno dužeg posjeta.

 

PETAK: Plitvička jezera - Adrenalin park Plitvice - Plitvice ART FARM

Plitvička jezera “odradite” odmah u startu i dajte si vremena koliko god vam treba da upijete barem djelić atmosfere iskonskog raja prirode koji svakog namjernika ostavlja bez daha. Dišite ipak jer uzbuđenja tek počinju! Još preplavljeni serotoninom, po izlasku iz Nacionalnog parka Plitvička jezera pronađite svoju hormonsku ravnotežu u Adrenalin parku Plitvice i odvažite se na let ziplineom iznad rijeke Korane. U navali adrenalina pri brzini od 70 km/h mislit ćete da ovaj ludi let traje vječno, ali prošlo je tek nekoliko sekunda i još uvijek imate vremena za nove doživljaje. Sad već temeljito zaljubljeni u prirodu Plitvičkih dolina, upoznajte i plodove rada njenih vrijednih ljudi. Plitvice ART FARM uvest će vas u bajkoviti svijet originalnih umjetničkih suvenira i ponuditi vam priliku da kušate - i sa sobom ponesete - vrhunske autohtone specijalitete lokalnih proizvođača. Nakon sređivanja dojmova na kasnoj čašici domaće žestice ili šalici toplog napitka u nekoj od rakovičkih ugostiteljskih oaza, vrijeme je za počinak jer subota donosi nova uzbuđenja!

 

SUBOTA: Jahanje konja - Baraćeve špilje - Adrenalin park Ogi

Orni i čili nakon krepkog doručka zaputite se ka nekom od čak pet jahačkih klubova Plitvičkih dolina i sjedinjeni s plemenitim konjima doživite naš kraj iz još jedne nove perspektive. Nije važno jeste li početnici ili eksperti, do kraja ovog posjeta jahat ćete kao da ste s konjem (s)rođeni! Nakon oduševljenog njištanja i galopiranja po nepreglednim prostranstvima, zaustavite dah i uđite u samu unutrašnjost Zemlje. Prigrlite tišinu i zavolite tamu čudesnih Baraćevih špilja u kojima se milijunima godina naočigled ispisuje povijest našeg planeta. Po izlasku pričekajte da vam se krtičje oči naviknu na danju svjetlost, a onda krenite u novu adrenalinsku avanturu jer u Adrenalin parku Ogi čeka vas obilje uzbuđenja za pojedince, parove, obitelji i grupe svih uzrasta i afiniteta: roping, quad, paintball, streličarstvo, tomahawk, zračna puška, airsoft, divovska ljuljačka i kraljevski zipline pošteno će promrdati sva vaša osjetila. Dobro se odmorite - nedjelja će biti opuštena ali sadržajna. I svakako nezaboravna!

 

NEDJELJA: OPG Čubrić - Dolina jelena

Još uvijek dolazite k sebi nakon subotnjih adrenalinskih vratolomija? Imamo vrhunsku stvar za vas. Samo dišite - i to iz pčelinje košnice! Dobro ste pročitali, na OPG-u Čubrić prepustite se jedinstvenom užitku apiinhalacije, udisanja zraka izravno iz košnica koje pomaže u jačanju imuniteta, ali i pri liječenju raznih stanja i bolesti! Oporavljena tijela, na kraju svoje vikend avanture oporavite svoju dušu posjetom čudesnoj Dolini jelena koja će oduševiti one najmlađe, a u djetinjstvo vratiti one nešto starije. Na prekrasnom imanju obitelji Bičanić, naime, mazit ćete se s dobroćudnim jelenima koji će vam jesti iz ruke i vaš vikend doslovno pretvoriti u bajku.

 

Jeste li spremni vratiti se u stvarnost? Ne tugujte, znate sad i sami da ćemo se uskoro vidjeti opet. Jedva čekamo!

 

Možda će vas zanimati

Copyright 2021. All Rights Reserved.