Top 5 doživljaja u Plitvičkim dolinama

Doživite čaroliju netaknute prirode. S punim se povjerenjem prepustite jedinstvenim, raznovrsnim i pomno osmišljenim aktivnostima koje će probuditi sva vaša osjetila.

 

  1. Plitvice - Pogled na svijet padajućih jezera i slapova

Putovanje iz bajke započnite izletom na Plitvička jezera. U očaravajućem pogledu na Gornja i Donja jezera uživajte iz panoramskog vlaka ili s predivnih pješačkih staza uronjenih u obilje boja, mirisa i oblika. Ogledajte se u kristalno čistoj tirkiznoj vodi i osluškujte šum impozantnih slapova. Uz spokojne zvukove žamora vode pronađite svoj unutarnji mir i zaljubite se u floru koja vas okružuju. Upoznajte hrvatsko endemsko bilje i opijeni mirisima  prepustite se ljepoti iskonske, netaknute prirode. Opušteni, bezbrižni i preporođeni spremni ste za novu avanturu koju smo vam pripremili.

 

  1. Dolina Jelena - Zov divljine u srcu kontinentalne Hrvatske

Vrijeme je da upoznate Belu, Sokola, Arapa i ostatak družine koja vas nestrpljivo čeka na ranču Dolina Jelena. Razgledajte sasvim posebno stanište divljih životinja na kojem će vam u potrazi za prijateljskom interakcijom prići vaši novi šumski prijatelji - jeleni lopatari, plahe košute, živahne srne, konji i crne slavonske svinje. Svi su pitomi, stoga ne čekajte ni sekunde i odvažite se na bliski susret! Priđite im, pomazite se s njima i nahranite ih svježom hranom s imanja. Razveselite se i stvorite uspomene za cijeli život!

 

  1. Baraćeve špilje - Otkrivanje oblika u kraljevstvu tame

Nakon ugodnog druženja s krznenim prijateljima, sretni, zadovoljni i ohrabreni prepustite se apsolutnoj tišini Baraćevih špilja. Uz stručno vodstvo obiđite mistične odaje, hodnike i tajne prolaze. Pritom ne razmišljajte puno o vanjskom svijetu, nego vođeni igrom svjetla i sjene otkrivajte raskošne ukrase i veličanstvene skulpture koje su oblikovane milijunima godina. Sigurni smo da ćete s ovog nezaboravnog mjesta ponijeti samo najljepše uspomene. 

 

  1. Jahački klubovi - Osluškivanje ritma prirode u hodu, kasu ili galopu

Na izlazu iz raskošnog podzemlja udobno se smjestite u kočiju koja će vas odvesti u svijet konja i Divljeg zapada. Među konjima iz čak pet jahačkih klubova pronađite svog idealnog suputnika i dopustite mu da vas u svom ritmu povede u promatranje skrivenih kutaka našeg zavičaja. Uz programe jahanja koji su namijenjeni svim uzrastima i razinama iskustva odvažite se na terensko jahanje ili jednostavno prošetajte po netaknutoj prirodi u pratnji našeg vodiča. Na konju ili poniju – sasvim svejedno.

 

  1. Adrenalinski parkovi - Uzbuđenja u srcu prirode

Ohrabreni novim iskustvom, s osmijehom na licu i vjetrom u kosi zaputite se prema jednom od naših adrenalinskih parkova. U Adrenalin parku Ogi ili Adrenalin parku Plitvice uz obilje aktivnosti primjerenih svim afinitetima i dobnim skupinama prepustite se naletu adrenalina i uživajte. Uz pomoć ziplinea i ljuljačke visoke 12 metara doživite ptičju perspektivu i oduševite se ljepotom zavodljive rijeke Korane. Ili s nogama čvrsto na zemlji testirajte svoje granice na četiri kotača i provezite se quadom kroz izazovnu šumsku stazu ili isprobajte zavojitu novu stazu karting poligona. Puni dojmova pridružite nam se na roping poligonu, testirajte svoju izdržljivost ili savladajte vještinu gađanja uz luk i strijelu, tomahawk sjekiru i zračnu pušku. Ako vam statične mete nisu dovoljne, izazovite prijatelje na airsoft duel ili paintball, uživat ćete kao nikada.

 

                Zabavite se, prigrlite nova iskustva i priuštite si odmor za pamćenje!

 

Možda će vas zanimati

Copyright 2021. All Rights Reserved.