Obiteljsko putovanje

Postoji li bolji način za odmor od uživanja u aktivnostima s najmilijima u prirodi na svježem zraku? Pridružite nam se na jedinstvenoj avanturi i upoznajte bajkovite Plitvičke doline kroz mnoštvo uzbudljivih jedinstvenih doživljaja.

 

Ranch Dolina Jelena

 

Ranch Dolina Jelena za vaše klince bit će mjesto kao iz bajke. Daleko od gradske vreve najmlađi članovi obitelji imaju priliku upoznati pravo malo životinjsko carstvo obitelji Bićanić. Životinje se skrivaju na imanju velikom 15-ak hektara, no ne brinite jer gazda obitelji pozvat će životinje bacajući im kukuruz. Kada se životinje dovoljno približe, možete se upoznati s plahim jelenima i košutama, podragati prekrasne konje ili otkriti navike crnih slavonskih svinja. Nakon što se životinje dovoljno opuste, nahranite ih njihovom omiljenom hranom - to će oduševiti vaše mališane, ali i vas. Ako ogladnite od uživanja u igri, okrijepite se domaćim delicijama iz proizvodnje OPG-a Bićanić. 

 

Pet jahačkih klubova

 

Ako su vaša djeca fascinirana konjima i oduvijek imaju želju za jahanjem, vrijeme je da im to ostvarite. Istraživanje Plitvičkih dolina galopom u jednom od čak pet jahačkih klubova iskustvo je koje se pamti cijeli život. Prethodno jahačko iskustvo nije potrebno jer uz stručno vodstvo naučit će sve potrebne vještine za upravljanje konjem. Nakon što su pohvatala osnove, djeca će uživati jahajući kroz prostrana zelenila i šume s pogledom na kristalnu rijeku. Prije odlaska na ovaj izlet ne zaboravite ponijeti omiljenu deliciju konja, slasnu mrkvu.

 

Adrenalin park Ogi

 

Avantura za sve uzraste čeka vas u Adrenalin parku Ogi. Dobro se opremite i pripremite jer ovo je mjesto gdje će svaki član obitelji pronaći izazov za sebe. Vaše male ratnike sigurno će oduševiti splatmaster s ispucavanjem kuglica punjenih bojom koje se se pri udarcu u metu rasprsnu. Ovo je više od same zabave jer tu testirate svoju preciznost, trčanje i vježbanje rada u timu. Ako u obitelji imate ljubitelje brze vožnje, zadovoljite njihovu potrebu za adrenalinom u kartingu. U vožnji sigurno mogu uživati svi uzrasti, a stiskanje gasa preporučujemo samo iskusnima za volanom. Ako pak želite s vašim najmlađima ispraksirati vožnju na dva kotača, odaberite jednu od sedam biciklističkih staza. Ove lijepe staze odlične su za opuštanje, a vode vas u čisti i netaknuti dio prirode u kojem će uživati cijela obitelj.

 

Plitvice Outdoor

 

Avanturu krojenu po mjeri najmlađih za vas će izraditi Plitvice Outdoor. Mnoštvo je mogućnosti, a na vama je da izaberete onu pravu. Prepustite se plovidbi u kajaku. Laganim veslanjem otkrijte čarobna mjesta za odmor, upoznajte floru i faunu, upijte svaki trenutak i napravite uspomene koje ćete pamtiti cijeli život. Ako nakon vožnje kajakom djeca budu željna još avanture, iznajmite bicikl i sjurite se kroz livade i šume po nekoj od biciklističkih staza. Ako ste ipak za mirnije otkrivanje okolice ili su vaša djeca oduvijek htjela biti kauboji, odlučite se za upoznavanje zelenih prostranstava jahanjem ili vožnjom kočijom.

 

Koji god izlet odabrali, u Plitvičkim dolinama vas čeka nezaboravna obiteljska avantura!

 

Možda će vas zanimati

Copyright 2021. All Rights Reserved.