Idealan smještaj za svačiji ukus

Svugdje je lijepo, ali kod kuće je najljepše?

Svratite u Plitvičke doline i uvjerit ćemo vas u suprotno! Poželjet ćete se vratiti svaki dan jer svakog gosta tretiramo s jednakom ljubavlju i pažnjom. Plitvički kraj je poznat po svojim gostoljubivim domaćinima, raznolikoj gastronomskoj ponudi, bajkovitim prirodnim atrakcijama i aktivnostima za staro i mlado. A idealan smještaj pronaći će se za baš svakog gosta i za baš svačiji ukus.

 

Hoteli

Hoteli u našem kraju nude sve što tražite i još mnogo više. Prirodna idila koja jamči mir i istinsko opuštanje, blizina svih atrakcija i sadržaja, luksuzno opremljene moderne sobe, restorani s bogatim izborom jela, profesionalno osoblje - još nedostajete samo vi! Smješten u bajkovitom okruženju na tek nekoliko minuta od Nacionalnog parka Plitvička jezera, Hotel 16 Lakes pravi je izbor za obitelji s djecom i parove, a može se pohvaliti vanjskim bazenom i à la carte restoranom s najbogatijim jelovnikom na destinaciji. Hotel Degenija, “mali hotel s velikom uslugom”, smješten je na glavnoj cesti D1, a iz njegove bogate ponude izdvajamo vanjski bazen na sunčanom brežuljku, restoran s domaćim specijalitetima te caffe bar i bistro Plum s terasom za prve jutarnje kave i omiljene večernje koktele. Novootvoreni Hotel Palcich smješten je uz glavnu prometnicu i nadomak je svih glavnih atrakcija koje privlače goste u naš kraj. Unutar hotela pronaći ćete fantastičan restoran, fitness centar, bar i još mnoštvo sadržaja.

 

Kampovi

Kamperi, ostavite prepunjen raspored doma i napunite baterije u našim raznovrsnim kampovima za sve ukuse. Ako ste ljubitelj kampiranja, ali ipak volite komfor i luksuz - dobrodošli u Plitvice Holiday Resort, najzeleniju kamping oazu u Hrvatskoj! Probudite se u prirodi uz cvrkut ptica i pjesmu zrikavaca, a sve što vam treba nalazi se u resortu, od restorana i dućana do vrhunskog wellnessa. Na vama je samo da izaberete gdje ćete spavati - u kućici na jezeru, kućici u krošnji ili možda indijanskom šatoru?

 

Privatni smještaj

Željni ste privatnosti, mira, upoznavanja kulture i ljudi Plitvičkog kraja? Za vas su idealni smještaj kod domaćina i obiteljski smještaj u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, bez obzira dolazite li sami, u paru ili s obitelji i prijateljima. Za razliku od hotela i kampova koji su uglavnom smješteni na sličnim lokacijama, privatni smještaj možete pronaći u svakom dijelu ovog kraja, bilo da želite biti bliže atrakcijama i centru ili želite potpunu izdvojenost u prirodi. Kako bi vaš posjet prošao glatko, naši domaćini su uvijek dostupni za sve informacije i pokoju čašicu razgovora.

 

Koji god da smještaj izaberete u Plitvičkim dolinama, sigurni smo da će vaš boravak odisati čistom ugodom i srdačnom dobrodošlicom. Kad se vidimo?

 

Možda će vas zanimati

Copyright 2021. All Rights Reserved.