[TZ RAKOVICA] Plitvičke doline predstavljene u Ljubljani

21.11. sudjelovali smo kao jedan od izlagača turističke ponude Karlovačke županije u Ljubljani.

Plitvičke doline predstavljene su u Ljubljani u sklopu prezentacije turističke ponude Karlovačke županije koju je 21.11.2019. održala TZ  Karlovačke županije u suradnji s Predstavništvom HTZ-a, a u prostoru City park centra u Ljubljani. City park centar najveći je regionalni centar, u koji dolaze brojni posjetitelji, ne samo iz Slovenije, već i okolnih država, pa je ponudu imao prilike vidjeti veliki broj posjetitelja.

Na prezentaciji turističke ponude Karlovačke županije uz nas sudjelovali su i slijedeći izlagači: Croatia Open Land, Terra Croatika, Kamat Adventure, Aquatika, Baraćeve špilje, Ivanina kuća bajke, Žitna lađa, Restoran Žganjer te TZ grada Karlovca, TZ grada Slunja i TZ grada Ogulina.

Ovom prilikom prezentirali smo bogatu ponudu Plitvičkih dolina, a za vrijeme izlaganja na ekranu su se tijekom dana prikazivali promotivni film Karlovačke županije kao i promotivni filmovi izlagača.

Za animiranje posjetitelja bile su priređene degustacije, nagradne igre, foto-kutak i glazba na gitari u izvedbi Gorana Ilića. Za poklone iz Plitvičkih dolina koji su se mogli osvojiti u nagradnoj igri, ovim putem zahvaljujemo se: Plitvice bike & bed, Ranch Terra, Ranch Equus igni, Adrenalin park Ogi, 4 seasons j.d.o.o te Adrenalin park Plitvice koji su vrijednim poklonima uveselili sretne dobitnike.

 

FOTOGALERIJA:

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE