[TURISTIČKI PODCAST Turizam24] – „Što čeka iznajmljivače u ovoj sezoni?“

Turistički podcast Turizam24 – gošća Martina Nimac Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK – utorak, 23.02.2021. u 15.00h

Za sve koje interesira čuti malo više o Zajednici obiteljskog turizma pri HGK i aktualnim temama za privatne iznajmljivače možete poslušati danas u 15:00 sati, u podcastu Turizam24, na poveznici: ŠTO ČEKA IZNAJMLJIVAČE U OVOJ SEZONI?

Nova turistička sezona se približava, no još uvijek smo svi u neznanju što nas čeka. Neizvjesnost je posljednjih mjeseci jedino što turistički sektor ima. Veliki broj privatnih iznajmljivača svakodnevno prati situaciju na granicama, promjene koje se događaju u zračnom prometu…Što doista privatni iznajmljvači smještaja mogu očekivati od sezone koja nam je na vratima? O tome ćemo 23. veljače u 15.00h razgovarati s gđom. Martinom Nimac Kalcina, Predsjednicom Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK.

Zajednica obiteljskog smještaja pri HGK udruženim snagama zastupa interese svih iznajmljivača ali vodeći stalno brigu o općim interesima, održivom i odgovornom razvoju. Svrha joj je motivacija svih aktera u turizmu na zajedničku suradnju, ulaganje u kvalitetu.

Martina je osim toga i vlasnica agencije za upravljanje u obiteljskom smještaju Amabile što joj, uz godine iskustva daje priliku da sagleda sve što iznajmljivače zabrinjava i ono što bi u narednim mjesecima trebali očekivati. Ovim velikim segmentom turizma u Hrvatskoj se bavi stotinjak tisuća ljudi, stoga ne sumnjamo da će tema podcasta privući mnoge zainteresirane.

Izvor: Turizam24.com

 

 

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE