TZP Plitvičke doline kontinuirano, savjesno i odgovorno prati situaciju i savjete nadležnih institucija vezane uz sigurnost i zaštitu zdravlja naših sugrađana i gostiju.

Je li sigurno putovati u Hrvatsku?

Apsolutno. Prilikom putovanja potrebno je pridržavati se svih važećih zdravstvenih i sigurnosnih smjernica, a za vrijeme boravka u Republici Hrvatskoj svi putnici, bez obzira na kategoriju i državu iz koje dolaze, moraju poštovati preporuke i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Interaktivna karta Hrvatske s označenim aktivnim Covid-19 slučajevima po regijama može se pronaći na sljedećoj poveznici (Plitvičke doline nalaze se u regiji Karlovačka):
https://www.croatiacovid19.info/

Informacije o putovanjima

Na stranici Hrvatske turističke zajednice, krovne hrvatske turističke organizacije, nalaze se aktualne informacije i savjeti o putovanjima u doba Covid-19 pandemije na 14 svjetskih jezika.

Prije polaska na putovanje informirajte se o važećim sigurnosnim smjernicama kako bi vaše putovanje prošlo čim ugodnije:
https://croatia.hr/hr-HR/koronavirus-covid-19-pitanja-i-odgovori

Mogućnost testiranja na Covid-19 u Karlovačkoj županiji

PCR testiranje na Covid-19 može se obaviti bez prethodne najave, a brza antigenska testiranja dostupna su u šest Domova zdravlja u našoj regiji.

Sve informacije nalaze se na ovom linku:
https://visitkarlovaccounty.hr/covid19-test/

X
X