TOMAS istraživanja 2022 – III. poziv

Objekti s područja TZP Plitvičke doline koji su odabrani, obaviješteni su prošli tjedan putem e-maila, a obavijest o istraživanjima nalazi se i u eVisitoru

Istraživanjem se od gostiju u komercijalnim oblicima smještaja prikupljaju podaci o njihovom profilu, obilježjima putovanja i boravka u destinaciji, troškovima za vrijeme boravka u destinaciji i stavovima o turističkoj ponudi destinacije. Cilj istraživanja je stvaranje informacijske podloge neophodne za unapređenje i podizanje konkurentnosti turističke ponude u Hrvatskoj.

Anketiranje gostiju provode anketari agencije HENDAL, osobnim intervjuom s gostima uz pomoć računala (tableta), od sredine lipnja 2022. godine do kraja svibnja 2023. godine u hotelima, kampovima i privatnom/obiteljskom smještaju na području cijele Hrvatske. Anketiraju se domaći i inozemni gosti.

Anketarima su točno određeni smještajni objekti u kojima trebaju anketirati goste. Smještajni objekti izabrani su slučajno. Svi podaci koji se prikupljaju od gostiju su anonimni, a rezultati će se prikazivati isključivo na razini regija (županija). Rezultati istraživanja bit će javno dostupni.

Moguće je da i Vaš objekt bude jedan od izabranih objekata za provođenje istraživanja TOMAS Hrvatska 2022. U tom slučaju posjetit će Vas anketari agencije HENDAL kako bi anketirali goste u Vašem objektu. Anketari će Vas posjetiti najviše dva do tri puta mjesečno, tijekom nekoliko mjeseci u godini. Lijepo Vas molimo da im pomognete pri izboru gosta/ispitanik. Po jednom dolasku u objekt anketirat će se najviše tri do četiri gosta.

Istraživanje TOMAS Hrvatska 2022. temelji se na metodološkom okviru dosadašnjih istraživanja TOMAS Ljeto koja se provode od 1987. godine. Više informacija o svim istraživanjima TOMAS potražite na www.iztzg.hr.

ZA Vašu informaciju, osim istraživanja TOMAS Hrvatska 2022., ove se godine provodi i istraživanje TOMAS Nautika 2022. koje obuhvaća turiste-nautičare na jahtama u marinama i one na brodovima za domaća kružna putovanja.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije vezane uz istraživanje TOMAS HRVATSKA 2022 slobodno se obratite Institutu za turizam (info@iztzg.hr).

 

Objekti s područja TZP Plitvičke doline koji su nasumičnim odabirom odabrani za anketiranje gostiju u trećem krugu:

 1. APARTMAN KING
 2. APARTMAN COUNTRYSIDE
 3. GUEST HOUSE TOMAS
 4. STUDIO APARTMENT KAYA
 5. APARTMAN LISO
 6. HOUSE MIHAELA&NINA
 7. STUDIO APARTMENTS OLGA
 8. APARTMAN SLAP
 9. VILLA STONE
 10. HOUSE ADRIJANA
 11. STUDIO APARTMAN ANTE
 12. GUESTHOUSE PAVLIČIĆ
 13. APARTMAN BRUNA
 14. COUNTRY LODGE VUKOVIĆ
 15. APARTMAN ESCAPE
 16. APARTMAN FRANCISKA
 17. GUEST HOUSE KOLIĆ
 18. APARTMAN SMIRNOV
 19. HOUSE RUJA
 20. DONNA DREAM HOUSE
 21. HOUSE SARA
 22. HOUSE MARINIĆ
 23. VILLA ČANČAR
 24. HOUSE HODAK
 25. GUESTHOUSE BORIĆ
 26. HOUSE ZRINKA
 27. FAMILY HOUSE DUKIĆ
 28. HOUSE PALIJAN
 29. JANKOVI DVORI
 30. HOUSE JOSIPA
 31. VILLA RUHIGE LAGE
 32. APARTMAN MANDA
 33. TC MARKO
 34. VILLA RUBČIĆ
 35. STUDIO APARTMENT & ROOM VIP
 36. AREA NATURA
 37. B&B PLITVICE LACUS
 38. APARTMANI BURIĆ
 39. HOUSE ŠPEHAR
 40. VILA HODAK (SELIŠTE DREŽNIČKO)
 41. VILLA GREEN SERENITY

 

X
X