Svjetski dan turizma 2022.

Budi turist u svom mjestu

Dragi naši iznajmljivači, ugostitelji, hotelijeri i svi vi koji stvarate turističku ponudu Plitvičkih dolina, vi koji turiste upoznajete s ljepotama naše destinacije, upućujete ih na aktivnosti i obilaske rančeva, špilja, quad vožnje, spust ziplineom, bike & e-bike ture, jahanje, apiinhalacije i sve što naša destinacija nudi.

Vrijeme je da i vi budete turisti u svom mjestu jer upravo ovo je za vas!

 

Proslavimo idući utorak, 27.rujna 2022. zajedno Svjetski dan turizma uz moto Budi turist u svom mjestu!

 

Uz obaveznu prethodnu prijavu na mail marketing@plitvickedoline.hr ili tel +385 99 732 5985, prijavite se za sljedeće aktivnosti:

 

ŠPILJE I SPELEON

Baraćeve špilje pripremile su obilazak špilje te posjet Speleonu-centru podzemne baštine čije je otvorenje planirano u siječnju, ali vi ćete biti među prvima koji će ga posjetiti! 😀 Nakon obilaska pripremit ćemo malu zakusku 😉

Termin: 15:30 sati

 

QUAD VOŽNJE

Quad & Buggy Plitvice povest će vas u nezaboravnu adrenalinsku avanturu quadovima kroz najljepše pejzaže Rakovice!

Termini:12:00, 13:00 sati

 

BIKE VOĐENA TURA UZ OBILAZAK RANCH DOLINE JELENA

Degenija tours pripremila je vožnju biciklima koja počinje ispred restorana Degenija u 13:30, a vodi vas do Rancha Doline jelena gdje ćete imati priliku posjetiti i sam ranch.
Termin: 13:30 sati

 

OBILAZAK BAJKOVITE DOLINE JELENA

Ranch Dolina jelena sigurno je jedno od mjesta koje našu turističku ponudu stavlja u novu dimenziju, a sada ga možete posjetiti potpuno besplatno u terminima u 15 i 16 sati.
Termini: 15.00, 16.00 sati

 

JAHANJE NA RANCHU EQUUS IGNI

Posjetite Ranch Equus Igni i isprobajte jahanje, vrlo umirujući i opuštajući način odmora jer uz konja – tu inteligentnu životinju, možete u potpunosti zaboraviti na svakodnevne probleme, a nakon odrađene sezone sigurni smo da će vam dobro doći. 😃

Termini: 17.00, 18.00 sati

 

JAHANJE I VOŽNJA KOČIJOM NA RANCH TERRA

Domaćini Ranch Terre provest će vas kroz ranch, upoznati sa konjima i ponuditi vam jahanje i vožnje kočijom kako bi na jedinstven način doživjeli prirodu i ljepotu koju pruža jahanje Plitvičkim dolinama.
Termin: od 14.00 sati

 

ADRENALIN PARK PLITVICE

Posjetite i Adrenalin Park Plitvice te se ohrabrite na spust ziplineom! 😀 Spust je besplatan u trajanju od 11 do 19h uz obaveznu najavu.
Termin: 11:00 – 19:00 sati

 

APIINHALACIJE NA OPG-u ČUBRIĆ

OPG Čubrić brine o vašem zdravlju te vam donosi ono najbolje iz prirode! Isprobajte svoju dozu zdravlja 😉
Termin: 14:00 – 16:00 sati

 

PLITVICE BIKE & BED

Iskoristite priliku i provozajte se električnim biciklom do obližnjeg vidikovca ili po prostoru placa u suradnji s Plitvice Bike & Bed agencijom.
Termin:
17:00 -19:00 sati

 

WILD SPRING RANCH

Koliko vas je poželjelo vratiti se u neka prošla vremena gdje je bilo uobičajeno voziti se kočijama? Sada imate priliku iskušati i to, na prostoru placa u Rakovici gdje Wild Spring Ranch organizira vožnju kočijom!
Termin: 17:00 – 19:00 sati

 

Broj mjesta je ograničen stoga požurite!😉

Istog dana na prostoru placa u Rakovici od 17.00 sati pripremamo zajedničku proslavu uz nastup KUD-a Izvor, gastro ponudu Srednje škole Plitvička jezera i napuhanca za djecu. Svakako budite s nama i ostatak večeri kada ćemo se sigurno zabaviti uz puštanje lampiona dobrih želja!

Proslavu ćemo završiti s pjesmom i plesom uz grupu Oaza! 🥳💃🕺

 

 

Podsjećamo vas još jednom, prijave su obavezne!

X
X