Srpanj na Plitvičkim jezerima

Iskusite čari ljeta u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz snižene cijene ulaznica i prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo. 💚

CIJENE ULAZNICA

 

dvodnevne-ulaznice-plitvicka-jezera

 

Radno vrijeme za posjet: 7:00 – 20:00 h; Prodaja ulaznica: 7:00 – 17:00 h

 

 

Važna obavijest: obavezno je nošenje maski u panoramskim vozilima, na brodovima te u zatvorenim prostorima!

 

IZNAJMLJIVANJE ČAMACA

 

Unajmite drveni čamac i uživajte u vožnji preko najvećeg jezera nacionalnog parka – jezera Kozjak. Uzmite vrijeme za sebe i opustite se veslajući i promatrajući predivnu prirodu koja se budi. Cijena najma iznosi 70,00 kn/sat. Iznajmljivanje čamaca: 10:00 – 18:00 h

 

JOGA U KAMPU KORANA 

Ovog ljeta prepustite se zagrljaju prirode i obnovite duh i tijelo od naporne svakodnevice u jedinstvenim tretmanima koje su pripremili za vas u zelenoj oazi kampa Korana. Odvojite se od vanjskog svijeta šumskim kupkama u ljekovitom šumskom okruženju i doživite harmoničan spoj čovjeka i prirode u joga tretmanima na otvorenom. Joga učitelji će vam pomoći pronaći svoj unutarnji mir, dok ćete uz vodiča za šumske kupke biti u prilici uključiti sva svoja osjetila u doživljaj šume i regenerirati se na zaista jedinstven način.

Joga se održava svake subote u terminima:

  • 08:00 – 09:30 h
  • 18:00 – 19:15 h

Cijena grupnog sata joge je 70,00 kn po osobi po terminu.

Prijave i informacije na recepciji kampa Korana. Individualni satovi joge se mogu, prema raspoloživosti, dogovoriti direktno s joga učiteljem.

joga

 

 

STANJE U PARKU

Stanje u sustavu posjećivanja možete provjeriti pozivom na broj +385 53 751 015 ili putem linka

 

GASTRO PONUDA U NP PLITVIČKA JEZERA


ŠTO POSJETITI U OKOLICI PARKA?

 

Vođeni željom da dođete zbog jezera, a ostanete zbog prirode i avanture, iz NP Plitvička jezera pripremili su preporuke što posjetiti u okolici Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na aplikaciji se nalaze preporuke što pogledati, koje aktivnosti isprobati, na koje biciklističke staze se otisnuti… Na vama je odabrati vama najzanimljivije.

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE