Seminar “Za razvoj ruralnih krajeva” – obrazovanje za ruralni turizam u Gospiću

Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom i kulturnom turizmu koji će se za Ličko-senjsku županiju održati idući tjedan u Kulturno-informativnom centru Gospić.

Seminar je prvenstveno namijenjen turističkim interpretatorima, turističkim vodičima, lokalnim turističkim agencijama, potencijalnim i registiranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma na temu lokalnih kulturnih i turističkih ruta (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, LAG-ovi, komore, udruge, zadruge, tvrtke, savjetodavna služba i ostali zainteresirani). Dvodnevna radionica (seminar) će se održati u utorak, 27. veljače i srijedu, 28. veljače 2018. godine u Kulturno-informativnom centru Gospić, Budačka 12 u Gospiću.

Pozivaju se zainteresirani da se prijave putem PRIJAVNOG OBRASCA do ponedjeljaka 26.02.2018. godine na email:info@klubselo.hr ili na fax:01/231-4184.

Seminar je za sve sudionike besplatan, a polaznici seminara će dobiti Uvjerenje o sudjelovanju na seminaru.  Predviđeno trajanje seminara je od 10:00 do 17:30 sati.

Organizatori: TZ Ličko-senjske županije, Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova selo” i Hrvatska udruga za turističke i kulture rute “Tur Kultur”.

 

Program_LSŽ_27. i 28.02.2018.

X
COVID 19 - INFORMACIJE