RADOST USKRSA; 28.03.2018. u 18:00 – prostor DVD-a DREŽNIK GRAD

 

Manifestacija  „Radost Uskrsa“  u organizaciji Turističke zajednice Općine Rakovica i Općine Rakovica, a u suradnji s ustanovama i udrugama naše općine održati će se  28.03.2018. (srijeda)  u Drežnik Gradu, prostor DVD-a  Drežnik Grad, s početkom u 18:00 sati.

Pozivamo našu djecu da se pridruže kreativnim dječjim radionicama u organizaciji DND-a Općine Rakovica i KUD-a Izvor, koji će se potruditi prenijeti znanja najmlađima, a možda i ponekim starijima.  Na sajmu će se moći kupiti razni tradicijski  proizvodi od sira, meda, lavande, kolača do uskrsnih košara izrađenih od pamuka i jute te uskrsne dekoracije i pisanice koje mogu uljepšati vaš stol u nadolazećim blagdanima.

Dramska skupina „Babe“ iz Slunja nasmijat će nas svojim nastupom, što znaju pokazati će i učenici PŠ Braće Pavlić , Drežnik Grad.

A što bi Uskrs bio bez bakalara…..ma uz ovu delikatesu pripremit će nam  naši vatrogasci i lovci  i manje poznatu kuhanu šunku i jaja!

Povedite svoje bake, djedove, majke, očeve, brata ili sestru i pridružite se zajedničkom druženju naše male zajednice povodom nadolazećeg blagdana! Vidimo se!

X
COVID 19 - INFORMACIJE