Radionica – TOP DOŽIVLJAJI – HTZ

Radionica o doživljajima i PCE i Premium ponudi, s fokusom na TOP doživljaje.

Hrvatska turistička zajednica Vas poziva na 3. ciklus radionica o doživljajima i PCE i Premium ponudi, s fokusom na TOP doživljaje, koji će se održati u ponedjeljak, 20. studenog u Kulturno informativnom centru u Gospiću (Budačka ul. 12, 53000, Gospić) s početkom u 10:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je 4 sata.

Cilj trećeg kruga radionica je da se s predavačem :

  1. a)   temeljem svih pristiglih kandidatura za Top doživljaja i Premium destinacije direktno i konkretno na terenu raspravi i analizira koji doživljaji i koje destinacije udovoljavaju kriterijima kako bi dobili predmetnu oznaku,
  2. b)  zajednički osmisle TOP doživljaji kao generatori turističkog razvoja za  pojedina područja koja to zaslužuju, a još uvijek nemaju.

Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo da za radionicu pripremite jedan ili više Top doživljaja koje želite analizirati na radionici. Radionica započinje u 10:00 sati, te je namijenjena svim zainteresiranim subjektima, a prvenstveno razvojnim i turističkim agencijama, organizatorima turističkih događanja, kulturnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne (područne) samouprave i ostalim subjektima uključenim u organizaciju događanja i razvoj destinacijskih proizvoda.

Ukoliko ćete imati dodatnih pitanja, u nastavku šaljemo kontakt predavača na radionici, gospodina Edvina Jurina – jurinedvin@gmail.com.

Ljubazno molimo da svoj dolazak potvrdite na mail paulina.maric@htz.hr najkasnije do 17. studenog do 15.00 sati.

X
COVID 19 - INFORMACIJE