[PROGRAM] PROSLAVA SV. JELENE 2018

Kao i svake godine do sada, Općina Rakovica i TZO Rakovica priređuju veliko slavlje povodom blagdana sv. Jelene Križarice. Dvodnevna proslava održava se idući vikend, odnosno 18. i 19. kolovoza. Proslava zaštitnice župe Rakovica započet će misnim slavljem 18.08. u 10:30 u crkvi sv. Jelene Križarice u Rakovici, nakon misnog slavlja svi su pozvani na druženje i okrjepu. Podsjećamo da će se slike sa velike likovne kolonije LIKOVNA KOLONIJA SV. JELENA 2018, moći tada pogledati i kupiti, a da će se sredstva prikupljena ovom hvalevrijednom humanitarnom akcijom namijeniti za zamjenu prozora na crkvi sv. Jelene Križarice u Rakovici.

Sportski dio programa započinje u 12:00 sati, 18.08., na igralištu OŠ E. Kvaternika, gdje će se održati malonogometni turnir. Broj ekipa će biti ograničen na 8. Kotizacija po ekipi je 400 kn, a cijeli iznos ulazi u nagradni fond. Za prva tri mjesta se dobiva pehar te novčane nagrade, ali će se nagraditi i najbolji igrač, golman i strijelac. Detalje možete pronaći i pratiti na Facebook događaju: MALONOGOMETNI TURNIR SV. JELENA 2018

Uz brojne zabavne sadržaje te ugostiteljsku ponudu, večernji program za posjetitelje u zabavnom dijelu prvi dan će se sastojati od poznate grupe „Begini“ i techno DJ-a (18.08.), dok će drugu večer svirati Tamburaški sastav Colapis i techno DJ (19.08.).

Veselimo se zajedničkom druženju i proslavi blagdana sv. Jelene!

 

 

 

FOTO: rakovica.hr

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X