[PRIJEDLOG!! – JAVNO SAVJETOVANJE] – PROGRAM KŽ ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA U TURIZMU 2018.

Javno savjetovanje u vezi Prijedloga Programa unapređenja turizma kroz dodjelu bespovratnih sredstava od 19.09. do 18.10.

Karlovačka županija objavila je na svojim stranicama prijedlog za javno savjetovanje u vezi Programa za unapređenje turizma kroz dodjelu bespovratnih sredstava.

Prijedlog možete pročitati ovdje: PRIJEDLOG PROGRAMA UNAPREĐENJA TURIZMA KROZ DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA ZA PROJEKTE U TURIZMU U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI U 2018. GODINI

Ukoliko ste potencijalno zainteresirani prijavitelj slobodno se uključite u javno savjetovanje putem obrasca sa svojim sugestijama i komentarima.

Obrazac sudjelovanja u savjetovanju s javnošću skinuti OVDJE .

 

Popunjeni obrazac s prilogom zaključno do 18. listopada 2018. godine dostaviti na adresu elektronske pošte: gospodarstvo@kazup.hr i kristijan.cujko@kazup.hr ili na adresu Karlovačka županija, Ured župana, Službenik za informiranje, A. Vraniczanya 2, Karlovac.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Karlovačke županije. Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Rok za davanje sugestija i komentara  je do 18.10.

 

NAPOMENA: Riječ je prijedlogu koji je na javnom savjetovanju mjesec dana, ne o objavljenom programu !!!
X
COVID 19 - INFORMACIJE