Prijavite se na Biciklističku turu Legendi Plitvičkih dolina

Kako smo već objavili, Legende Plitvičkih dolina prezentirali smo na HRT-u, u emisiji „Dobro jutro Hrvatska“, a svakodnevno objavljujemo informacije putem FB objava te sve potrebne informacije možete naći u rubrici Legende Plitvičkih dolina 2018 na našoj web stranici.

U programu Legendi Plitivčkih dolina za 23.06.2018., uz dosadašnju objavljenu bogatu ponudu za sve uzraste – od dječjih radionica, jahanja, gastro ponude, DJ-a, posebnog iznenađenja u večernjim satima, u ponudi je i Biciklistička tura Legendi Plitvičkih dolina.

Putem Facebook ankete na događaju upitali smo potencijalne posjetitelje što im je najzanimljivije. Zasad najviše glasova ima “Sve od navedenog! ” iz programa (op.a) , ali od onog sportskog dijela svakako se ističe posebna promotivna Biciklistička tura Legendi Plitvičkih dolina u suorganizaciji s biciklistima.

Svi smo upoznati s prednostima bicikliranja pa ukoliko ste ljubitelj sporta i ove vrste rekreacije, ovo je idealna prilika za Vas – upoznavanje naših predivnih Plitvičkih dolina na biciklu!

Biciklistička tura Legende Plitvičkih dolina počinje već od 9 sati, 23. lipnja, kada su prijave i registracija sudionika u Drežnik gradu (centar), a u 10 sati se kreće na 35 kilometara dugu biciklističku turu Legendi Plitvičkih dolina, u kojoj će biti i posjet Baraćevim špiljama u Novoj Kršlji, degustacija na Eko tržnici te dodatnog sadržaja.

Vođeni mirisima i ljepotom Plitvičkih dolina zavirit ćemo duboko u podzemlje, iznenaditi nepce okusima ličkog sira škripavca i senzacionalnog bučinog ulja dok će nas u poslijepodnevnim satima Japodi i Serežani vratiti u daleku prošlost.

PROGRAM:
9:00-10:00 Prijave i registracija sudionika, Drežnik Grad
10:00 – Legends of Plitvice Valleys Bike Tour (35km)
14:00 – Ručak
16:00 – Završetak ture

Po završetku ture pozivamo Vas na druženje i radionice kod kule Stari grad Drežnik na manifestaciju.

KOTIZACIJA iznosi 100,00 kuna a uključuje:
– ulaznicu u Baraćeve špilje
– degustacije na Eko tržnici
– okrijepe za vrijeme ture
– ručak za vrijeme ture
– vođenje i logističku podršku

Djeca do 12 godina u pratnji roditelja plaćaju 50% kotizacije.

Uz nadoplatu je moguć najam bicikala:
– brdski bicikl 100kn
– E-bike 250kn
(broj bicikala ograničen)

Obavezne prijave na sljedećem linku:

Prijave su na linku: https://goo.gl/Apje3K

 

Vidimo se kod kule 23.06.!

 

FOTO: © Lucija i Rade Jug

X
COVID 19 - INFORMACIJE