Prijave za cijepljenje privatnih iznajmljivača

Slijedom inicijative Ministarstva turizma i sporta RH, Turistička zajednica Općine Rakovica obavještava privatne iznajmljivače da će se uskoro provesti prioritetno cijepljenje privatnih iznajmljivača protiv bolesti Covid 19.

Svi privatni iznajmljivači s područja Općine Rakovica koji su zainteresirani za cijepljenje, trebaju do 05.05.2021. (srijeda), na e-mail: tajnica@plitvickedoline.hr  dostaviti sljedeće informacije:

  1. Ime i prezime ( nositelj rješenja o kategorizaciji objekta )
  2. Datum rođenja
  3. Grad, poštanski broj
  4. OIB
  5. Matični broj osiguranika
  6. Broj mobitela
  7. E-mail adresa

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni. Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Napominjemo ovim putem da je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače.

X
X