[PREMIJERA PROMO FILMA] “I ovo su Plitvičke doline”

Film o našim Plitvičkim dolinama pogledajte premijerno na našem YouTube kanalu!

 

I ove sezone stotine tisuća turista pohrlit će na Plitvička jezera doživjeti jedno od najljepših čuda prirode, a mnogi od njih do Plitvica dolaze preko Rakovice – sjevernog ulaza u Nacionalni park svima poznatog kao Plitvičke doline.

Kako bi svoj kraj dodatno približili posjetiteljima iz cijelog svijeta izradili smo dinamičan promo film koji ujedinjuje sve ljepote ove destinacije, ali i ljude koji svakodnevno čine dio njene ponude.

Jeste li znali da u neposrednoj blizini Plitvica možete jahati, biciklirati, istraživati podzemni svijet, družiti se s divljim jelenima, uživati u adrenalinskim sportovima i domaćoj hrani, posjetiti povijesne atrakcije i rijeku Koranu te uživati u izvrsnim smještajnim kapacitetima?  Sve to smjestilo se na ovom prekrasnom mjestu koje je s godinama postalo prava turistička meka u kojoj turisti ostaju sve duže.

Ovim promotivnim filmom zaokružili smo naše promotivne aktivnosti i krećemo s još jačim brendiranjem destinacije Plitvičkih dolina kao neizostavne postaje na putu prema Plitvicama u kojoj se vrijedi ne samo zaustaviti, nego i zadržati. Gosti to sve više prepoznaju te smo niz godina za redom daleko najpopularnija destinacija u Karlovačkoj županiji po broju posjeta i noćenja, a sve zato jer neumorno radimo na sadržaju i kvaliteti što smo u ovom filmu i istaknuli.

Plitvičke Doline već dugo nazivaju se i najljepšim susjedom Plitvičkih jezera, a upravo je ovaj film pokazao sve čari zelenog odmora u Plitvičkim dolinama.

Uživajte u kadrovima iz naših prekrasnih Plitvičkih dolina! 💖

 

 

 

Youtube kanal Plitvičke doline – Rakovica 

X
COVID 19 - INFORMACIJE