Poslovna radionica Buy Croatia aktivni i pustolovni turizam

19. listopada 2018., Hotel Korana - Srakovčić

Specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia na temu aktivnog i pustolovnog turizma održat će se 19. listopada 2018. u Hotelu Korana – Srakovčić. Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima u cilju povećane promidžbe navedenih selektivnih oblika turizma.

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti, odnosno hotelijersko-turističke tvrtke, putničke agencije i DMC koje navedeni oblik turizma imaju u svojoj ponudi.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatite odgovarajuću kotizaciju, najkasnije tjedan dana prije održavanja radionice u iznosu  od 500,00 kn po osobi koja uključuje poslovnu radionicu, kava pauzu i poslovni ručak, a bez koje prijava nije valjana.

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 11. listopada 2018. do 17h sati kada ćemo zaključiti popis sudionika koje će biti objavljen na www.htz.hr.

 

Popis inozemnih sudionika šaljemo u prilogu i/ili dostupan  je na našim web stranicama www.htz.hr.  

Za sva dodatna pitanja vezana uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

 

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE