[PODRUČNA ŠKOLA BRAĆE PAVLIĆ DREŽNIK GRAD] Akcija „Zeleni korak“

Trajanje 1.3.2019. - 31.3.2019.

Naša područna škola Braće Pavlić Drežnik Grad ove godine se uključuje u akciju “Zeleni korak”.  Akcija je to sakupljanja starog papira u hrvatskim osnovnim školama. Akcija traje od 1. do 31. ožujka 2019.g., a cilj ovog projekta je potaknuti djecu na brigu o okolišu i razvijati ekološku svijest o važnosti recikliranja papira za očuvanje planete.

Nakon završetka akcije, deset najboljih škola dobit će priznanje za postignuće u očuvanju okoliša te će im biti uručena pripadajuća nagrada.

Kako bi učenici što uspješnije proveli Akciju, ovim putem pozivamo sve na uključenje u ovu hvalevrijednu akciju “Zeleni korak”, u kojoj ćemo prikupljati stari papir  – novine, časopise, prospekte, pisma, razglednice, čestitke, stare bilježnice, uredski papir, papirnate vrećice, kartonsku ambalažu (kartonske kutije od raznih namirnica i proizvoda, kutije od kozmetičkih proizvoda, kartonske role toalet papira i papirnatih ubrusa) i sl.

 

 

 

Nadamo se da ćete se uključiti u Akciju i da ćemo sakupiti određenu količinu starog papira te tako pomoći u očuvanju okoliša.

X
COVID 19 - INFORMACIJE