PLITVIČKA ŠTRUDLA

Fino. Sočno. Domaće.

 

Plitvička štrudla  je obiteljski obrt za proizvodnju i distribuciju tradicionalnih, ukusnih i domaćih kolača, osnovan 2002.god. Obrt je nastao da bi se sačuvala tradicija prodaje domaćih kolača na Plitvicama, a proizvodnja i poslovanje vodilo u skladu sa zakonima RH.

Sami kolač je tradicionalna, ukusna, prava gurmanska poslastica, a recept je tajna koja se predaje s koljena na koljeno. Kombinacije s dva, tri i više okusa su moderna verzija, inspirirana tradicionalnom “domaćom” štrudlom.

Čitav proces proizvodnje je ručni rad, svi sastojci su iz Hrvatske, ne koriste se umjetni aditivi i konzervansi, što sve rezultira visokom kvalitetom štrudle, ali i kratkim rokom trajanja.

Danas plitvičku štrudlu možete naći u Konzumu u Korenici, u Karlovcu, Trg H. Redarstvenika, nekoliko Konzuma u Zagrebu (Radnička cesta 49, Trg A. Starčević (Importane), Vrbani, Sarajevska, Avenue mall, Črnomerec, Trgovina Mali lug, Mandaličina 10, Zagreb.

Za Spar po istoj recepturi radimo njihovu robnu marku Enjoy Okusi: višnja, jabuka, mak, višnja-sir-breskva, višnja-kremproizvod lješnjak kakao.

 

Neke vrste štrudla pogledajte u nastavku:

 

Jabuka

Svježe naribana jabuka, limun, cimet, rum. Po narudžbi pravim onako kako ja volim: uz dodatak suhih grožđica namočenih u rumu i nasjeckanim orahom. Sočna kombinacija okusa.

Mak – višnja – orah

Super kombinacija maka i oraha dobila je dozu osvježenja kroz kiselkastu notu tamne višnje. Kad se okusi spoje, jedva ćete čekati novi zalogaj.

Breskva – sir – višnja

Ovo je hit kombinacija! Predivne teksture i boje, pažljivo pripremljeno da i oku bude ugodno. Svaki griz osvježava okusom voća, a odmah se prepoznaje i kvaliteta domaćeg sira.

Orah – sir – mak

Tri klasika koje svi vole, spojeni u jednu štrudlu. Okusi koje se savršeno nadopunjuju. Glatku teksturu sira prošarat će zrnati orah i mak. Predobro!

 

Druge vrste i više informacija dostupne na službenoj stranici:

www.plitvicka-strudla.hr

 

Naruči štrudle:

Tel. Fax. 053 7741 99
Mob. 091 7855 229
Mob. 091 8988 311
e-mail: gordana@plitvicka-strudla.hr

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE