[PLITVICE ART FARM] 2. JESENSKI FESTIVAL

I ove godine u suradnji sa Plitvice Art Farmom organiziramo Jesenski festival koji će se održati 12. – 13. listopada na Plitvice Art Farmi.

S veseljem Vam predstavljamo ovogodišnji Jesenski festival, drugi po redu, gdje će glavnu ulogu preuzeti kraljica jeseni – bundeva. 

Većini je bundeva poznata kao ukras koji dolazi s kasnim ljetom i početkom jeseni, no ona je vrlo ukusna i dragocjena namirnica kojom morate obogatiti vaša osjetila ove jeseni, a priliku za to imat ćete na 2. Jesenskom festivalu koji će se održati 12. i 13. listopada na Plitvice Art Farmi.

Na info štandu Ministarstva poljoprivrede bit će dostupne prezentacije o mjerama ruralnog razvoja i upisniku OPG-ova i poljoprivrednika te i ocjenjivanje izložbenih poljoprivrednih proizvoda.

Na Plitvice Art Farmi, uz razne kreacije i specijalitete od bundeve, moći ćete vidjeti i izložbu modnih jesenskih detalja, kako je to bilo nekad, a kako je sada. Također, moći ćete degustirati i kupiti proizvode lokalnih proizvođača među kojima se nalaze i proizvodi koji nose oznaku Lika Quality

Zabavni dio program održat će se od 15:00 do 19:00 sati, pripremamo razne gulaše i chill grill na otvorenom ložištu, popraćen party glazbom osamdesetih.
Učesnici festivala ostvaruju vouchere od čak 50% za ulaznice u NP Plitvička jezera, Baraćeve špilje i Rastoke.

Svi zainteresirani koji žele izraditi svoje kreacije od bundeve ili posuditi jesenski detalj za izložbu mogu se javiti na mail plitvice_artfarm@gmail.com.

 

Događaj možete pratiti i na Facebooku:

 

 

DOĐITE I UŽIVAJTE NA 2. JESENSKOM FESTIVALU!

 

#plitvickedoline #plitvicevalleys #plitviceartfarm #riveradventure #LikaDestination #LikeLika #PlitviceFullExperience

X
COVID 19 - INFORMACIJE