Otvorene prijave za akciju “Mjesec hrvatskog turizma”

Mjesec hrvatskog turizma je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u razdoblju od 1.10.2021. do 31.10.2021. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. Na ponudi će biti razni turistički proizvodi, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

U akciju se mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr.

Danas su otvorene prijave te se zainteresirani subjekti mogu prijaviti, a ponude će biti vidljive korisnicima usluge od ponedjeljka 27.09.

 

Kako sudjelovati?

u akciji “Mjesec hrvatskog turizma”

KORAK 1.  REGISTRACIJA

Za sudjelovanje u akciji “Mjesec hrvatskog turizma” prvo je potrebno registrirati se. Pri registraciji unijet ćete svoje kontakt podatke kao i osnovne podatke o poslovnom subjektu koji prijavljujete za sudjelovanje. Također odabirete email i zaporku s kojom ćete vršiti prijavu na sustav.

KORAK 2.  AKTIVACIJA

Na vašu email adresu stići će poveznica za aktivaciju vašeg korisničkog računa. Iako vašem korisničkom računu možete pristupiti i bez aktivacije istog, nećete biti u mogućnosti predati ponudu dokle ne aktivirate vaš korisnički račun.

KORAK 3.  POTVRDA O STANJU DUGA

Nakon što prenesete na naš sustav potvrdu o stanju duga po osnovi javnih davanja o kojima službenu evidenciju vodi Porezna uprava, iz koje je vidljivo da poslovni subjekt nema duga, moći ćete predati ponudu.

KORAK 4.  PREDAJA PONUDE

Unutar sustava možete odabrati kategoriju u kojoj želite napraviti ponudu kao i unijeti sadržaj ponude, napomene te glavnu i do pet dodatnih fotografija. Uz svaku ponudu morate postaviti poveznicu na web stranicu koja sadrži vašu ponudu ili prenijeti dokument s detaljima vaše ponude.

KORAK 5.  PROVJERA I OBJAVA

Naši administratori će provjeriti vaše podatke i, ako su svi uvjeti ispunjeni, u roku od 3 radna dana od predaje ponude objaviti je na stranici www.mjesechrvatskogturizma.hr. Ponude možete predati i po potrebi mijenjati do 31.10.2021. nakon kojeg će sve objavljene ponude biti zaključane, ali ćete imati mogućnost označiti ponudu prodanom.

 

 

Uvjeti sudjelovanja dostupni u nastavku: UVJETI SUDJELOVANJA U AKCIJI “MJESEC HRVATSKOG TURIZMA”

 

www.mjesechrvatskogturizma.hr

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE