[OPĆINA RAKOVICA ] NACRT Odluke o visini paušalnog poreza

Nacrt Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, odnosno smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj

Općina Rakovica Vas poziva da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, po smještajnoj jedinici u kamp odmorištu i smještajnoj jedinici robinzonskog turizma.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, po smještajnoj jedinici u kamp odmorištu i smještajnoj jedinici robinzonskog turizma.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuje se visina paušalnog poreza na dohodak po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, po smještajnoj jedinici u kamp odmorištu  i u smještajnoj jedinici robinzonskog turizma za fizičke osobe koje ostvaruju dohodak od iznajmljivanja apartmana, soba, kuća za odmor, smještajnih jedinica u kampovima, kamp odmorištima i robinzonskom smještaju, putnicima i turistima na području Općine Rakovica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, po smještajnoj jedinici u kampu, po smještajnoj jedinici u kamp odmorištu i smještajnoj jedinici robinzonskog turizma, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto (putem linka na dnu stranice).

Savjetovanje je otvoreno do: 18.01.2019.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU: OVDJE 

 

 

 

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X