[OPĆINA RAKOVICA] Javni poziv udrugama za prijavu projekata za sufinanciranje iz Proračuna Općine Rakovica u 2020. godini

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Općina Rakovica objavila Javni poziv za predlaganje programa i projekata za sufinanciranje iz Proračuna Općine Rakovica u 2020. Godini.

Općina Rakovica poziva udruge iz područja športa, tehničke kulture, humanitarne i socijalne skrbi, udruge mladeži i djece, gospodarske udruge, braniteljske udruge, vatrogasci i druge neprofitne organizacije, trgovačka društva u vlasništvu Općine Rakovica, proračunski korisnici drugih proračuna kao i  drugi zainteresirani subjekti s područja Općine Rakovica i drugih područja koji djeluju na području Općine Rakovica, a imaju pripremljene programe i/ili projekte za koje očekuju sufinanciranje iz Proračuna Općine Rakovica u 2020. godini, da isto i prijave jer u protivnom njihovo sufinanciranje u 2020. godini neće biti moguće.

Prijave su moguće najkasnije do 07. listopada  2019. godine, a nepravodobne, nepotpune i neobrazložene Prijavnice, kao i Prijavnice bez odgovarajućih priloga kojima se dokazuje opravdanost financiranja  neće se uzimati u razmatranje prilikom odabira.

 

Sve informacije na poveznici: JAVNI POZIV OPĆINE RAKOVICA ZA SUFINANCIRANJE IZ PRORAČUNA ZA 2020. GOIDNU

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE