Održan prvi “PLITVICE VALLEYS BIKE WEEKEND”

 

Hvala svima koji su sudjelovali na našem prvom Plitvice Valleys Bike Weekend-u, istina bez kišne nedjeljne utrke, ali smo zato imali prekrasnu subotnju obiteljsku biciklijadu. Hvala svim sudionicima u ime organizatora Turističke zajednice općine Rakovica i BK Crna kraljica Plitvice.

Tridesetak biciklista pronašlo je najljepši zalazak sunca na obzoru Plitvičkih dolina tijekom noćne vožnje u petak. A subotnja biciklijada ispunila je sva očekivanja u 30 kilometara dugoj turi pri čemu smo se kratko zaustavili kod Starog grada Drežnik na vrhu kanjona rijeke Korane. Piknik i podzemno osvježenje u Baraćevim špiljama upotpunili su doživljaj.

Uz sajam biciklističke i outdoor opreme te ponude proizvoda domaćih OPG-ova gotovo svatko je ispao pobjednik održane tombole.

Druga noćna vožnja zaokružila je priču na #plitvicevalleysvikeweekend tako što je konfiguracija staze zadovoljila i one koji su došli u potragu za zahtjevnim terenom.

Naravno ovim putem se još jednom zahvaljujemo i svim sponzorima koji su doprinijeli održanoj manifestaciji.

Veselimo se idućim zajedničkim bike avanturama, a do tada pogledajte fotogaleriju sa našeg prvog Plitvice Valleys Bike Weekend-a.

FOTOGALERIJA:

 

 

 

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE