Održan drugi Plitvice Valleys Bike Weekend

Pogled na gotovo četvrtinu Hrvatske, okusi ličkih sireva i štrudli, podzemne temperature i zvukovi divljine samo su neki od motiva koji su obogatili ovogodišnji Plitvice Valleys Bike Weekend. 

Svjetski dan bicikla pretvorili smo u nezaboravan veliki vikend na zahtjevnim, ali uzbudljivim i čudesno raznolikim stazama na kojima su sudionici mogli uživati u prirodi, pronaći nadahnuće, ali i naučiti nešto novo. U četiri dana bicikliranja napravili smo ukupno 110 km i 2400 m visinske razlike, a poprilično teški usponi, obiteljske vožnje u sumrak i XCM utrka oduševili su zaljubljenike u brdski biciklizam. 🚵

Iza ovog događanja stoji velik broj ljudi koji su svojim angažmanom i trudom omogućili nezaboravne doživljaje. Sponzori GIANT HRVATSKA i BiteMe Nutrition najzahtjevnije dionice učinili su lakšima i nagradili najspretnije. JU Baraćeve špilje, TZ Općine Plitvička Jezera, 16 Lakes Hotel, Adrenalin park Ogi, Hotel & Restaurant Degenija, Plitvice bike & bed i Plitvice ART FARM kao destinacijski partneri bili su nesebična podrška događanju u svakom trenutku. Chip timing – mjerna služba na samoj utrci pobrinula se da svi rezultati budu stručno i pravovremeno obrađeni.

Profesionalno, s visokom dozom odgovornosti, HGSS Stanica Karlovac u suradnji s Quad & Buggy Plitvice pokazala je vrhunsku spremnost pri osiguravanju utrke. Svaka čast, momci! 👏 Djelatnici Rakovica d.o.o. obiteljske staze dotjerali su do savršenstva i logistički svesrdno podržali događanje. Hvala obitelji Bićanić koja nas je ljubazno dočekala i biciklistima pokazala sve čari svoje prekrasne bajke poznate kao Ranch Dolina Jelena. Zahvaljujemo Ranch Terra i njihovim četveronožnim stvorenjima na neumornom kreiranju staza koje biciklisti obožavaju, a sestrinskom klubu Atletski Klub Plitvice na podršci prilikom organizacije i najave događanja.

Zahvale idu i djelatnicima DVD-a Rakovica, stanovnicima preko čijih zemljišta su išle trase utrke, kamermanima i svim ostalim volonterima koji su bili manje vidljivi, ali su do zadnje karike bili podrška.

Čestitke pobjednicima i zahvale svima na dolasku! 🥰

 

Službene rezultate možete pogledati na poveznici: http://bit.ly/PlitviceValleys2021

Organizatori: Turistička zajednica Općine Rakovica & BK Crna Kraljica Plitvice

 

FOTOGALERIJA:

X
COVID 19 - INFORMACIJE