Obiteljska avantura za pamćenje

Ovog Uskrsa najmlađi biraju, a Plitvičke doline darivaju!

Nakon svima stresne 2020. godine koju je većina obitelji bila prisiljena provesti u svojim domovima, napokon je svanulo novo proljeće! Vrijeme je za pokret i stvaranje novih uspomena. Plitvičke doline, bajkovita destinacija na pola puta između Zadra i Zagreba do koje je iz svakog pravca jednostavno i brzo doći, nudi vam obilje prilika za to.

Čari jahanja na plemenitim konjima, jedinstveni užici druženja s umiljatim jelenima, otkrivanje netaknute prirode na dva kotača, nesputane jurnjave na quadu, uzbuđenja adrenalinskih parkova koji oduzimaju dah, put u središte zemlje sa speleološkom pustolovinom koja se ne zaboravlja – Plitvičke doline imaju sve to, i obiteljsku blagdansku ponudu koja se ne odbija!

Ovih uskršnjih blagdana vaši najmlađi mogu sami izabrati obiteljsku aktivnost ili avanturu po svojoj želji, a Plitvičke doline će jednim nezaboravnim doživljajem darovati 21 obitelj koja prva odluči na našoj destinaciji provesti barem dva noćenja u razdoblju od 2. do 11. travnja.

Da biste osvojili ovaj vrijedan uskršnji dar, sve što trebate učiniti je poslati nam što prije potvrdu o rezervaciji smještaja u privatnoj poruci putem naše  Facebook stranice https://www.facebook.com/plitvice.valleys. Najbrže sretne obitelji kontaktirat ćemo u najkraćem roku kako bismo doznali aktivnost odnosno doživljaj koji su odabrali.

A odabir nije imalo lagan! Obitelji biraju između čak  11 nezaboravnih avantura:

Posjet Baraćevim špiljama  
Quad avantura
Adrenalin park Ogi
Adrenalin park Plitvice, zipline avantura
Bike&Bed, biciklistička tura
Ranch Terra, terensko jahanje
Ranch Equus Igni, terensko jahanje
Equestrian Club Rakovica, terensko jahanje
Degenija Tours, biciklistička tura
Posjet Ranchu Dolina jelena
Posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera

Izaberite svoju obiteljsku pustolovinu i dobro nam došli u Plitvičke doline. Neka avanture započnu!

PDF. Pravila nagradnog darivanja

X
COVID 19 - INFORMACIJE