[NP PLITVIČKA JEZERA] Uvođenje online prodaje ulaznica

Zaštićenim područjem Nacionalnog parka plitvička jezera upravlja istoimena javna ustanova. Područje kojim Ustanova upravlja izuzetna je prirodna vrijednost Republike Hrvatske i nalazi se na liste svjetske prirodne baštine UNESCO-a. Zbog svoje iznimne ljepote i dostupnosti, isto iz godine u godinu posjećuje sve veći broj posjetitelja. Primarni zadatak Ustanove je očuvati prirodne vrijednosti područja te omogućiti posjećivanje u skladu s tim, a na način da su posjetitelji sigurni i zadovoljni.  Iz tog razloga, Ustanova je pristupila izradi Akcijskog plana upravljanja posjetitelja koji će odrediti detaljno uvjete i načine korištenja zaštićenog područja. Jedan od koraka koje isti predviđa je i izrada Internet trgovine na mrežnim Internet stranicama na domeni: https://ticketing.np-plitvicka-jezera.hr.

Internet trgovina Nacionalnog parka funkcionira na način da posjetitelj mora odabrati datum, vrijeme i ulaz na koji želi ući u park. Odrađivanjem svih koraka, posjetitelj će na svoju e-mail adresu zaprimiti račun i voucher s kojim će morati doći na ulaz koji je odabrao i ondje zamijeniti voucher za svoje ulaznice. Voucher je moguće zamijeniti 30 minuta prije i tijekom sata za koji su ulaznice kupljene.

Napominjemo da je broj dostupnih ulaznica po satu i ulazu ograničen te preporučamo svima koji nas namjeravaju posjetiti da na vrijeme rezerviraju svoje ulaznice.

 

Dodatne informacije o kupnji:

  • naplata kupljenih ulaznica izvršiti će odmah pri kupnji ulaznica, a eventualne izmjene kupljenih ulaznica ili njihov storno moguće je izvršiti do 2 dana (48 sati) prije planiranog posjeta
  • ulaznice je moguće kupiti isključivo unaprijed, minimalno 2 dana prije željenog datuma dolaska

 


PREPORUKA:

Za sve one koji oglašavaju svoje objekte putem internetskih portala, u koliko portal ima mogućnost slanja automatskog predloška nakon rezervacije uz vaše informacije možete dodati informaciju da moraju kupiti ulaznice za NP Plitvička jezera online, i to minimalno dva dana unaprijed!!

U nastavku možete preuzeti vizual u pdf formatu kojeg preporučamo isprintati i postaviti na vidljiva mjesta u info centrima, privatnom smještaju, hotelima, kampovima i na svim onim mjestima koja komuniciraju odlazak na Plitvička jezera:  VIZUAL  

 

 

Hodogram kupnje ulaznica za Nacionalni park Plitvička jezera:

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE