[NOVO] QUAD & BUGGY ADVENTURE u Plitvičkim dolinama!

Novi turistički proizvod u Plitvičkim dolinama donosi vruhnsku zabavu za sve zaljubljenike u adrenalin.

Plitvičke doline obogatile su svoju ponudu još jednim novim turističkim proizvodom – QUAD & BUGGY ADVENTURE.

Želite si priuštiti nezaboravnu vožnju u šumama Plitvičkih dolina? Možete birati između Buggy vozila snage 700 ccm i ATV Quada snage 400 ccm koji postižu brzinu i do 90 km/h! Obadva vozila su dvosjedi.

Vožnja safari kroz guste šume Plitvičkih dolina, krške terene te iznad kanjona rijeke Korane pružiti će Vam nezaboravne doživljaje tijekom Vašeg odmora.

BUGGY

Bilo da ste početnik ili iskusni vozač, ovo vozilo je stvoreno za Vas – udobno, automatik, snage iznimnih 700 ccm a istodobno i moćno i sigurno. Priuštite si doživljaj ovoga kraja iz neke potpuno drugačije perspektive, doživite divljinu šume i slobodu na 4 kotača, naravno uz vodstvo iskusnog vodiča koji poznaje rute i teren.

QUAD

Za malo hrabrije u ponudi imamo moćne Quadove proizvođača CFmoto snage 400 ccm s kojim s povišene pozicije imate dojam da ne postoji staza koju ne možete prijeći. Pogon na sva 4 kotača garantira izvrsne performanse i na najzahtjevnijim terenima.

Sve što je potrebno je da imate položenu B kategoriju i 18+.  Prije rezervacije Vaše avanture molimo Vas da nam se obratite na kontakt telefon u vezi dogovora o stazi, odnosno u dogovoru s našim vodičem Vi birate gdje bi ste željeli voziti i u koje vrijeme. U ponudi  je ruta od sat vremena (25 km).

Ponuda se bazira na individualnim vožnjama – maksimalno 3 vozila istodobno, a kako bi bili što slobodniji u kreiranju individualne, luksuznije vožnje koja je prilagođena spremnosti vozača.

 

QUAD & BUGGY ADVENTURE pronaći će te u Grabovcu na adresi 57 a, uz glavnu prometnicu, 8 km od ulaza u NP Plitvička jezera.

Za vožnju je potrebno imati adekvatnu odjeću i obuću, tj. odjeću i obuću za boravak u prirodi (cipele ili tenisice, duge hlače, jakna ili prsluk). Imajte na umu da se tijekom vožnje možete smočiti i zaprljati. Mi osiguravamo zaštitne kacige.

Prije avanture svakako računajte na kratki tečaj i probnu vožnju.

Radno vrijeme je svaki dan od 1.4. – 31.10. od 09h – 18h uz obaveznu najavu na telefon.  Tijekom kišnih dana ne radimo, a za sve druge termine moguć je dogovor.

 

QUAD & BUGGY adventure letak možete preuzeti: OVDJE

Osnovne informacije i kontakt:

4 Seasons j.d.o.o.

Grabovac 57 a, 47245 Rakovica

Mob: +385 98 570 257,  Tomislav

Web: QUAD & BUGGY adventure on Plitvice Valleys routes

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE