[NAJAVA] 5. regionalni Forum obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac

04. svibnja 2019. godine u Otočcu

Peti po redu Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac bit će održan 4. svibnja ove godine u Gackomu pučkom otvorenom učilištu u Otočcu. Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore za regiju Lika – Karlovac.

Petu godinu zaredom sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika – Karlovac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Jednodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dio Foruma bit će rezerviran za institucionalne teme poput promjena i novosti u zakonodavstvu, predstavljanja jedinstvene kreditne linije Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak za financiranje ulaganja privatnih iznajmljivača i ponude poslovnih banaka za financiranje projekata u turizmu.

U drugom dijelu Foruma u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi u obiteljskom smještaju, novi alati za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja i projekti brendiranja smještaja. Ni ovoga puta neće izostati primjeri dobre prakse i predstavljanje novih projekata u destinaciji koji će otvoriti mogućnosti suradnje i promocije iznajmljivača i njihovih kapaciteta.

Tijekom trajanja Foruma nekoliko izlagača će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva pitanja i mogućnost poslovne suradnje – stoji u obavijesti Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac.

Kroz tjedan dana objavit ćemo program s temama i detaljnom satnicom Foruma.

 

PRIJAVITI SE MOŽETE U OBRASCU NA KRAJU LINKA: PRIJAVE ZA 5. REGIONALNI FOS REGIJA LIKA -KARLOVAC

X
COVID 19 - INFORMACIJE