[NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE] Upute vezane uz korona virus (COVID-19)

Samo zajedničkim naporima možemo doprinijeti održanju ove relativno mirne epidemiološke situacije koju imamo sada u Hrvatskoj.

Stožer civilne zaštite poslao je naputak o mjerama zaštite od zaraze COVID-19+ s ciljem informiranja javnosti i sprječavanja širenja bolesti. Prevencija je u ovom slučaju korona virusa je ključna te Stožer civilne zaštite moli građane da se pridržavaju svih navedenih smjernica i uputa koje se svakodnevno ažuriraju i objavljuju OVDJE.

Budući da samo zajedničkim naporima možemo doprinjeti održanju ove relativno mirne epidemiološke situacije koju imamo sada u Hrvatskoj, molimo vas da ove plakate isteknete na vidljivim mjestima u vašim tvrtkama/ustanovama/objektima i da se istih pridržavate:

U slučaju pojave simptoma bolesti, važno je ne dolaziti osobno kod izabranog liječnika ili u zdravstvene ustanove, već nazvati svog liječnika ili po potrebi epidemiologa (ako ste unazad 14 dana su boravili na području zahvaćenom epidemijom COVID-19) u Zavodu za javno zdravstvo Karlovačke županije na telefonski broj: 098/247 630.

Stožer CZ Karlovačke županije u kontinuiranom je kontaktu, a javnost će o svemu biti pravovremeno obaviještena.

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE