[MINT i HTZ] Uključite se u Tjedan odmora vrijedan

Akcija će se provoditi od 10. do 19. travnja 2020. godine s ciljem da potaknemo domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom predsezone tako da im se ponudi 50% niža cijena turističkih usluga.

“Tjedan odmora vrijedan” zajednička je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u terminu od 10. do 19.04.2020. omogućuje svim zainteresiranim građanima da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske uz značajne uštede (50% popusta na usluge). Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pozivaju sve zainteresirane subjekte iz turističkog sektora da se uključe i postanu dio nove promocije hrvatskog turizma.

Cilj je potaknuti domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom predsezone u tjednu od 10. do 19. travnja kroz ponudu od 50% niže cijene turističkih usluga.  U promotivnoj akciji sudjelovat će brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija od ponuđača smještaja i ugostitelja do prijevoznika i mnogih drugih kolega iz turizma.

 

Za sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i ljecilišnog turizma.

 

 

Svi zainteresirani svoju turističku uslugu moći ćete prijaviti putem web stranice tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ , a prijave su moguće od 17.02.2020. godine do 07. travnja 2020.

Akcija će se promovirati putem TV i radio spota, tiskanih oglasa, društvenih mreža, oglasa na web portalima te putem drugih digitalnih kanala HTZ-a. Tijekom ožujka krenut će i velika nacionalna kampanja kojom će se pozvati domaće goste da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im Tjedan odmora vrijedan nudi.

Više informacija o cijelom projektu saznajte OVDJE

 

Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila tjedanodmoravrijedan@mint.hr ili na brojeve telefona: 01/ 6169 355 ili 01/ 6169 366.

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE