[Lika Destination] Drugi poziv za uključivanje u projekt IQM Destination LIKA

Nacionalni park Plitvička jezera i Klaster Lika Destination potpisali su ugovor s tvrtkom Feel IQM o provođenju projekta IQM Destination Lika, a kroz ovaj projekt, u koji će biti uključeno stotinjak dionika iz Lika destinacije, uspostavit će se mjerljivi sustav razine kvalitete usluga, ponude Nacionalnog parka, kao i same destinacije, pri čemu će se kroz individualnu edukaciju samih dionika podići sadašnja razina kvalitete u destinaciji, čime će Lika destinacija biti prepoznatljivija na turističkom tržištu. U projekt IQM Destination LIKA biti će uključeni subjekti koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (vlasnici smještajnih objekata, ugostitelji, OPG-ovci, atrakcije, turističke agencije, udruge i sl.).

Aktivnosti projekta usmjerene su na promicanje kvalitete i umrežavanje ponude, preporuke, suradnje i poticanja na izvrsnost.

Prvi Javni poziv bio je otvoren od 28. siječnja do 04. veljače 2019. godine, a drugi poziv za partnere otvoren je do kraja svibnja 2019. godine.
Svi zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail lika.destination@gmail.com.

Tekst poziva u pdf-u i upute o načinu prijave preuzmite ovdje: Poziv na suradnju – Projekt IQM Destination Lika ili na web stranici Lika Destination 

 

Za dodatne informacije molimo Vas obratite se pozivom na broj 053 647 042  ili e-mailom na adresu: lika.destination@gmail.com

X
COVID 19 - INFORMACIJE