Legende Plitvičkih dolina 2021

Na prekrasnoj povijesnoj lokaciji i ove godine okupit će se vrlo zanimljivo i šareno društvo.

Zakoračite s nama u daleku prošlost i otkrijte priče davnina Plitvičkog kraja. Leteći zmajevi, plemeniti vitezovi, kostimirani likovi i još mnoštvo zabave i kreativnih radionica vas čeka 17. kolovoza kod kule Stari grad Drežnik.  Program započinje u 17:00 sati.

  • 17:00 -21:00 sati

Kostimirane interpretacije likova

Naše područje krasi bogata povijest i zanimljive legende koje će oživjeti 17. kolovoza kraj Starog grada Drežnika, povijesne utvrde iznad rijeke Korane.  Šareno društvo našeg kraja čine Eugen Kvaternik, Japod, Crna Kraljica i Serežani, povijesna elitna policija Plitvičkih dolina koji su obilježili prošla vremena i štitili područje Rakovice.


Vitezovi i srednjovjekovni logor, radionice mačevanja za djecu

Pravi srednjovjekovni logor s potpunom opremom i vitezovima obučenih u željezne oklope i naoružane opasnim mačevima čeka vas na jedinstvenoj povijesnoj lokaciji, kod naše prekrasne kule Stari grad Drežnik. Uz demonstraciju starih običaja, kulture, vjerovanja i načina življenja, za vaše najmlađe  pripremili smo i školu mačevanja u kojoj se djeca mogu na siguran način okušati u pravoj viteškoj borbi.


Radionica izrade i puštanja zmajeva

Radionica koja će sigurno privući najviše djece koja će uz stručno vodstvo vaše mališane naučiti kako napraviti zmajeve i pomoću njih povezati se s prirodom i snagom vjetra.

  • 18:30 sati

Crna Kraljica

Legenda kaže: da nije bilo Crne Kraljice, ne bi bilo ni Crne, ni Bijele rijeke; a da nema ovih rijeka, ne bi bilo ni Plitvičkih jezera… Poslušajte pripovijedanje naše Crne kraljice o jednoj od zanimljivijih legendi našeg kraja.

  • 19:30 sati

“MC Show – predstava s TikTokerima”, La La Land

Interaktivna dječja predstava u izvedbi kazališta La La Land koja će pokazati dobre i loše strane društvenih mreža i upoznati gledatelje sa svijetom društvenih mreža.

  • 21:00 – 23:00 sati

Zabavni program uz DJ-a

Nakon programa slijedi zabava uz DJ-a.

 

 #plitvicevalleys #inmediasres #plitvicefullexperience

.

Legende Plitvičkih dolina – PROGRAM DOGAĐANJA

 

 

 

Program je sufinanciran sredstvima Karlovačke županije

X
X