[JESENSKI PROMOTIVNI TJEDAN] NP PLITVIČKA JEZERA 05.10. – 14.10.

Jesenski promotivni tjedan u NP Plitvička jezera malo je dulji od uobičajenog tjedna, odnosno traje 10 dana u listopadu 2018. (05.10.-14.10.2018.), a uz njega pripremili su i gastro ponudu u promotivnom tjednu. Ljubazno vas molimo da prilikom planiranja posjete obratite pozornost na sljedeće preporuke:

  • ponesite odgovarajuću odjeću i obuću
  • ponesite zaštitu od kiše i sunca (kišobran, kabanicu,…)
  • provjerite vremensku prognozu prije dolaska u Park
  • svakako se prethodno informirajte o dužini obilaska pojedinih staza kako biste imali dovoljno vremena za obilazak željenog programa. Sve programe možete pronaći na mobilnoj aplikaciji na linku.

 

Cijene u navedenom tjednu su promotivne, ali i dalje obuhvaćaju sve što ulaznice u NP Plitvička jezera obuhvaćaju i inače:

GASTRO PONUDA U PROMOTIVNOM TJEDNU 05.10.-14.10.2018.

Da biste uz doživljaj prirode Nacionalnog parka doživjeli i gastronomiju plitvičkog kraja, Park je za vas  pripremio posebne menije po posebnim cijenama, a cijeli popis možete pronaći na sljedećem linku ili klikom na sliku.

 

 

 

Za vrijeme trajanja promotivnog tjedna u Nacionalnom parku Plitvička jezera, raznu ponudu smještaja možete pronaći u našim Plitvičkim dolinama, više na sljedećem linku ili klikom na sliku u nastavku.

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE