[JESENSKI FESTIVAL] Uspješno završen 2. Jesenski festival

Vikend je iza nas i dva dana prekrasnog druženja na  2. Jesenskom festivalu održanom na Plitvice Art Farmi

Nadamo se da smo radom i trudom kojeg smo unijeli u organizaciju festivala  opravdali vaše povjerenje  i  da ste se uživali u ovoj  jesenskoj  čaroliji 😍

Zahvaljujemo se OPG-ovima koji su izložili svoje proizvode na sajmu, a osobito  OPG Milica Gojsović, OPG Slobodan Dražić, OPG Mirjana Volarić, Udruga  žena  Tradicija Korduna i Udruga žena Nit, sve pod budnim okom naše Ljubice Magdić predstavnice iz Ministarstva poljoprivrede .

Puno hvala našim dragim kolegama iz Turističkih zajednica koji su uložili svoj trud i vrijeme za kreacije od bundeva ;Turistička zajednica grada Ogulina, Turistička zajednica grada Slunja, Turistička zajednica područje Četiri rijeke, Turistička Zajednica Općine Plitvička Jezera, Osnovna  škola Eugen  Kvaternik Rakovica.

Posjetitelji su na temelju glasačkih listića donijeli odluku da je kreacija TZ RAKOVICA & OŠ E. KVATERNIK izabrana za najbolju s ukupno 19 glasova, a prati nas kreacija TZ KARLOVAČKE ŽUPANIJE s 18 glasova. Slika sa motivom kule Starog grada Drežnika, poklon naše slikarice Mirjane Modrušan, krasit će ured /učionicu OŠ Eugena Kvaternika.

Veliko hvala Srednjoj školi Plitvička jezera na uloženom  trudu u pripremanju  raznoraznih slastica  kao i članovima KUD-a  Izvor za juhu od bundeva (tko su bolji kuhari – žene i muškarci ? )

 

👍👍 maloj, ali vrijednoj ekipi Plitvice Art Farme 

 

I naravno, veliko hvala svim posjetiteljima od srca koji su se odazvali i svojim dolaskom uveličali našu manifestaciju, vidimo se i sljedeće godine! 😍💞

 

U nastavku pogledajte fotografije sa 2. Jesenskog festivala.

Autor fotografija: Sanja Grgić Ćurić / Foto Hrvatska

X
COVID 19 - INFORMACIJE