JESENSKI DOŽIVLJAJ PLITVIČKIH JEZERA

Za jesenski posjet Plitvičkim jezerima, Nacionalni park Plitvička jezera za vas je pripremio brojne aktivnosti i ponude… u želji da provedete predivne jesenske dane na najljepši mogući način u posjeti Plitvičkih jezera te da vidite da uz njih možete i trebate doživjeti iskustvo okolice te vidjeti sve ljepote plitvičkog kraja. Taj doživljaj ovdje kod nas nazivamo #PlitvičkiDoživljaj ili #PlitviceFullExperience. A jesen u kombinaciji s predivnom prirodom mora biti dobitna kombinacija za odličan bijeg od užurbane svakodnevnice.

 

JESENSKI PROMOTIVNI TJEDAN U NACIONALNOM PARKU PLITVIČKA JEZERA (05.10. – 14.10.2018.)

Jesenski promotivni tjedan malo je dulji od uobičajenog tjedna, odnosno traje 10 dana u listopadu 2018. (05.10.-14.10.2018.), a uz njega su pripremili i brojne druge zanimljive ponude o kojima možete pročitati niže u tekstu. Ljubazno vas molimo da prilikom planiranja posjete obratite pozornost na sljedeće preporuke:

  • ponesite odgovarajuću odjeću i obuću
  • ponesite zaštitu od kiše i sunca (kišobran, kabanicu; sunčane naočale, šešir, kremu za sunčanje – ovisno u kojem razdoblju godine dolazite)
  • provjerite vremensku prognozu prije dolaska u Park
  • svakako se prethodno informirajte o dužini obilaska pojedinih staza kako biste imali dovoljno vremena za obilazak željenog programa. Sve programe možete pronaći na našoj mobilnoj aplikaciji na linku.

Želimo vam ugodan boravak u Nacionalnom parku Plitvička jezera!

 

ZAJEDNIČKA ULAZNICA ZA 9 LOKALITETA LIKA DESTINACIJE: 300,00 KN ZA 9 LOKALITETA (AKTIVNO DO 31.10.2018.)

Do 31.10.2018. osjetite pravi #PlitvičkiDoživljaj odnosno #PlitviceFullExperience : Jesen u Lika destinaciji kroz koji imate priliku posjetiti 3 nacionalna parka, park prirode, špilje, pećinski park, memorijalni centar i centar za autohtone vrste riba i rakova za 300,00 kuna (odrasli) i 200,00 kuna (djeca 7-18). Svoj paket vouchera za ulaze u sva područja možete kupiti u Nacionalnom parku Plitvička jezera na ulazu 1, ulazu 2 i pomoćnom ulazu Flora. Sve detalje pročitajte na linku.

 

15% POPUSTA ZA POSJET RANČU DOLINA JELENA (22.09. – 07.10.2018.)

 

U suradnji s našim Rančem Dolina Jelena, NP Plitvička jezera pripremio je posebnu ponudu: od 22.09. do 07.10. nakon obilaska Nacionalnog parka Plitvička jezera, posjetite Ranč Dolinu Jelena, pokažite svoju ulaznicu iz Parka i ostvarite 15% popusta na njihovu ulaznicu. Sve detalje pročitajte na linku.

 

15% POPUSTA NA ULAZNICU ZA AQUATIKU –  SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC (22.09. – 21.10.2018.)

U suradnji s Aquatikom – slatkovodnim akvarijem, također su pripremili posebnu ponudu: od 22.09. do 21.10.2018. nakon obilaska Nacionalnog parka Plitvička jezera, posjetite Aquatiku, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 15% popusta na njihovu ulaznicu. Sve detalje pročitajte na linku.

 

OKUSI JESENI U HOTELU GRABOVAC (29.09.2018. – 31.10.2018.)

 

U Hotelu Grabovac, u doba padanja lišća, od 29.rujna do 31.listopada, slavimo okuse, boje i mirise svježih jesenskih namirnica u pomno skrojenom sezonskom jelovniku koji sadržava Lika Quality proizvode, koje proizvode lokalni poljoprivrednici na tradicionalan način pod kontrolom stručnjaka. Na jelovniku će se tako naći domaća juha od bundeve, pohane gljive, škripavac sa žara preliven umakom od meda, pureći odrezak u umaku od gljiva s njokima od batata… Lika je poznata po prelijepom krajoliku, obilju ljekovitih trava i čistoj vodi te je u takvom okruženju, zbog posebno kvalitetne ispaše stoke, hrana na ovom području iznimnog okusa i zdravlja. U sustavu Lika Quality hrane trenutačno se nalazi 98 proizvoda. A što je sve u ponudi okusa jeseni u našem hotelu Grabovac, možete pročitati na linku

X
COVID 19 - INFORMACIJE