[JESEN U LICI 2019] Prijave za sudjelovanje u tijeku

Ovogodišnja tradicijska manifestacija „Jesen u Lici» održat će, kao i prethodnih godina prvi vikend u listopadu, odnosno 04.-06. listopada 2019. u vremenu od 10 – 19 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću.

Dolaskom jesenskih dana vrijeme i za  tradicionalnu i najveću manifestaciju u Ličko-senjskoj županiji, „Jesen u Lici! U tijeku su pripreme za održavanje Izložbe. Ove godine „Jesen u Lici“ održat će se u Gospiću na Trgu Stjepana Radića, u razdoblju od 04.-06. listopada 2019.g.

“Jesen u Lici” je manifestacija gdje se prezentiraju tradicijske vrijednosti Like i drugih dijelova Hrvatske s izlagačima iz domovine i inozemstva. U sklopu “Jeseni u Lici” održavaju se tradicionalno ocjenjivanje meda i rakija, izložbe autohtone krave buše i ovce ličke pramenke, nastupi KUD-ova i plesnih skupina, stručna predavanja i izložbe, ocjenjivanje najljepše okućnice itd. U autentičnoj atmosferi posjetitelji imaju prigodu čuti izvornu narodnu pjesmu, ples ličkog kraja, ali i vidjeti izradu proizvoda od gline, bukare, tamburice, pletenje košari, predenje vune i sl.

Pozivamo Vas da sudjelujete na manifestaciji i pred mnoštvom posjetitelja predstavite Vaš rad, rukotvorine, tradicionalne i domaće proizvode. Prijave za sudjelovanje na Izložbi dostavite putem prijavnice do 15. rujna 2019.g. na e-mail: jesen@lsz-lira.hr

Prijavnica za Jesen u Lici 2019

 

FOTO: LikaClub.eu

X
COVID 19 - INFORMACIJE