Javno savjetovanje – sakupljanje komunalnog otpada u Općini Rakovica

Savjetovanje je otvoreno do 24.1.2022.

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Rakovica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati OVDJE.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Rakovica.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Rakovica .

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Rakovica, upisivanjem svojih komentara predviđeno na poveznici u nastavku.

KOMENTARI:

Molimo da se prijavite kako biste mogli komentirati  prijava

 

Savjetovanje je otvoreno do: 24.1.2022.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Zbog nadolazeće sjednice Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

U okviru projekta „Komunalna vozila za zelenu Rakovicu“ pozivamo vas na obrazovnu radionicu 12. siječnja 2022. koja će se održati u prostorijama DVD Rakovica, Rakovica 29C u Rakovici.

 

X
X