Izaberite svoju prvomajsku avanturu

Plitvičke doline ponovno daruju!

Na pola puta između Dalmacije i Zagreba nalazi se hrvatska destinacija broj 1 za adrenalinske sportove i aktivni turizam. Ovog Praznika rada i vi u jednoj od nezaboravnih plitvičkih avantura možete uživati potpuno besplatno!

Da biste osvojili svoju besplatnu avanturu, potrebno je samo poslati nam što prije potvrdu o rezervaciji barem jednog noćenja na našoj destinaciji u razdoblju od 30. travnja do 2. svibnja, a 20 najbržih među vama darovat ćemo avanturom, aktivnošću ili doživljajem po vašoj želji:

Posjet Baraćevim špiljama 

Quad avantura

Adrenalin park Ogi

Adrenalin park Plitvice, zipline avantura

Plitvice Bike&Bed, biciklistička tura

Ranch Terra, terensko jahanje

Ranch Equus Igni, terensko jahanje

Equestrian Club Rakovica, terensko jahanje

Degenija Tours, biciklistička tura

Posjet Ranchu Dolina jelena

Posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera

Potvrdu o rezervaciji smještaja pošaljite nam putem naše Facebook stranice https://www.facebook.com/plitvice.valleys, a sretne dobitnike obavijestit ćemo u najkraćem roku kako bismo odmah mogli započeti s planiranjem vaše prvoklasne prvomajske pustolovine.

Šume, vode ili špilje? Quad, zipline ili dobri stari bicikl? Jahanje na konjima ili druženje s jelenima? Posjet nacionalnom ili adrenalinskom parku? Ma kakav bio vaš stil i ma koji oblik odmora preferirali, izbora u čarobnim Plitvičkim dolinama nikad ne manjka. Uvjerite se u to još ovog Prvog svibnja i izaberite svoju avanturu za pamćenje!

PDF – Pravila nagradnog darivanja 

X
X