Plitvice Holiday Resort nalazi se na mirnoj lokaciji 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, okružen visokim borovima i valovitim brežuljcima.

Kompleks obuhvaća smještajne jedinice u glavnoj zgradi (sobe), drvenim kućama (bungalove), apartmane, nove moderne mobilne kućice, tipi šatore u Indijanskom selu, te jedinstvene kućice u krošnji drveta i kućice na jezeru. Na raspolaganju je besplatni bežični pristup internetu te besplatan parking odmah pored smještaja.

Sve sobe imaju grijanje i TV sa satelitskim programima, klima uređaj, sef i minibar. Također sadrže uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sve sobe uključuju modernu vlastitu kupaonicu.

Resort ima a la carte restoran u kojem se poslužuju jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebice lički specijaliteti. Gosti mogu uživati u obrocima u blagovaonici ili na prostranoj terasi. U restoranu se poslužuje buffet doručak.

Moguće je organizirati izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput slobodnog penjanja i vožnje kajakom te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje.
Na recepciji je na raspolaganju usluga najma bicikala i organizacije izleta. Objekt uključuje mjenjačnicu, bankomat i trgovinu. Benzinska postaja i automehaničarska radionica nalaze se u blizini.

U ljetnim mjesecima u ponudi je shuttle bus do Plitvičkih jezera i natrag.
Check-in u sve smještajne jedinice je od 14–19 sati, a check-out do 11 sati.

LOKACIJA: na samo sat i pol vožnje od Zagreba i samo 8 kilometara od NP Plitvička jezera. Pored kampa prolazi glavna državna cesta prema Dalmaciji (D-1), koja je i jedna od glavnih poveznica istočne Europe s Jadranskim morem. Ako ste krenuli prema srednjem ili južnom Jadranu, iz kojeg god smjera dolazili, ne možete promašiti.


Info & kontakt:

Plitvice Holiday Resort
Grabovac 102
47245 Rakovica
TEL:  +385 47 784 192
FAX: +385 47 784 189

Web: www.plitvice.com
Email: info@plitvice.com

Rotokor d.o.o.
OIB:28609922905


Kapacitet:

Apartman 1/2

Hotelski apartman (suite) 5/4

Soba 16/1

Soba 15/2

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X