Mjesto gdje se uživaju tišina, čist zrak, šetnja, planinarenje, jahanje, sakupljanje šumskih plodova, fotografiranje rijetkog bilja i meditacija. Ranch Jelov Klanac čine dvije kuće, imena Jela i Bor. Nalaze se u predivnom i mirnom naselju Jelov Klanac. Sakupljanje ljekovitog bilja, fotografiranje, šetnje i izleti u atraktivne obližnje destinacije samo su djelić ugođaja zbog kojeg ćete u Jelovom Klancu doživjeti sklad sa prirodom.

Osnovne informacije i kontakt: 

Ranč Jelov klanac
47245 Rakovica
Croatia

Tel: 047 784 242
Fax: 047 784 242
Gsm: 098 704 612

info@jelovklanac.com
www.jelovklanac.com

 

Kuća Jela 

Jela je jedna od dvije drvene kuće na imanju Jelov Klanac na samom rubu Nacionalnog parka Plitvička jezera. Poput nepregledne šume i zelenila u kojem se nalazi i Jela misli zeleno. Noću, kada se ugase svjetla u miru i tišini mogu se promatrati nebo i zvijezde. Ljeti imanje osvjetljavaju krijesnice i oplahuje miris ljekovitog bilja, dok zimi pucketanje drva iz kamina i pogled na snijegom prekrivena okolna brda nude autentičan doživljaj. Jela nudi smještaj u tri apartmana (Apartman 1-  smeđi, Apartman 2 – zeleni, Apartman 3 – crveni 1) opremljenima unkatnim i ručno izrađenim drvenim namještajem.

  • Apartman 1 – smeđi

Četverokrevetni apartman površine 45 m2 smješten je u prizemlju kuće Jela.

Čine ga spavaća soba s francuskim krevetom i dnevni borak sa još 2 postelje, te kuhinja, kupaonica i terasa.

  • Apartman 2 – zeleni

Četverokrevetni apartman površine 45 m2 smješten je u prizemlju kuće Jela.

Zeleni apartman čine spavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa još 2 postelje, te kuhinja, kupaonica i terasa.

  • Apartman 3 – crveni

Peterokrevetni apartman površine 90 m2 smješten je potkrovlju Jele.

Crveni apartman čine spavaća soba trokrevetna sa francuskim i singl krevetom, dnevni boravak sa još dvije postelje, kuhinja, kupaonica i dva balkona. Apartman 3 je klimatiziran.

 

Kuća Bor

Kućica Bor smještena je na brijegu, a iz nje se širi pogled prema brdima, proplancima i šumi.

Usred borove i jelove šume, na imanju Jelov Klanac, izniknula je i kućica Bor. Smještena na brijegu, udaljena je od Jele 200m. Između dvije kuće je položena šumica što svakoj kućici pruža osjećaj intime i diskrecije. Iz Bora se širi pogled prema brdima, proplancima i šumi. Unikatan i ručno izrađen namještaj, minimalizam, puno drvo i kamin čine boravak u Boru nezaboravan. Ništa manje nije autentičan pogled na okolinu, omamljujući miris ljekovitog bilja i opojna tišina isprekidana tek ptičjim pjevom.

  • Apartman 4 – plavi

Četverokrevetni studio apartman bez izdvojene spavaće sobe, površine je 45 m2 i smješten je u prizemlju drvene kuće Bor.

Plavi apartman čine francuski krevet i još 2 postelje, kuhinja, kupaonica i terasa.

  • Apartman 5 – zeleni

Četverokrevetni apartman površine 45 m2 smješten je u prizemlju kuće Bor.

Zeleni apartman ima četiri ležaja, kuhinju, kupaonicu i terasa.

  • Apartman 6 – narančasti

Peterokrevetni apartman površine 90 m2 smješten je potkrovlju kuće Bor.

Sadrži trokrevetnu spavaću sobu 2+1 (francuski + jedan singl krevet), dnevni boravak sa još dvije postelje, a u apartmanu se još nalazi kuhinja i kupaonica.

Narančasti apartman ima i dva balkona. Klimatiziran je.

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X