Objekt House Ivana smješten je 12 km od Plitvičkih jezera, 9 km od Baraćevih špilja te sadrži smještajne jedinice opremljene TV-om i besplatnim WiFi-jem. Objekt sadrži vrt s opremom za roštilj, terasu i igralište. Sve smještajne jedinice objekta Ivana uređene su u pastelnim tonovima i sadrže drvene podove. Pojedine imaju pristup zajedničkom balkonu. Do trgovine prehrambenih proizvoda i kafića ima 200 metara. Autobusno stajalište udaljeno je 300 metara. U okolici objekta dostupno je nekoliko vrsta aktivnog odmora – adrenalinski sportovi, jahanje, biciklističke staze…

Privatni smještaj House Ivana nalazi se u naselju Rakovica, svega 11,5 km od Plitvičkih jezera, a uključuje smještajne jedinice s TV-om i besplatnim bežičnim pristupom internetu. U sklopu ovog objekta obnovljenog 2013. godine gostima je na raspolaganju vrt s opremom za roštilj, terasom i igralištem.

Smještajne su jedinice uređene u pastelnim tonovima, a krase ih drveni podovi. Pojedine imaju i izlaz na zajednički balkon.

Trgovina prehrambenih proizvoda i kafić smješteni su 200 metara od privatnog smještaja. Autobusno stajalište udaljeno je 300 metara.

 

Osnovne informacije i kontakt:

House Ivana

Rakovica 37

Tel: 047 784 519

e-mail: sixteenlakes.tea@gmail.com


Kapacitet:

Soba ** 1/2

Soba *** 4/2

Soba *** 3/3

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X