Osoblje House Tine, koja je udaljena samo deset minuta vožnje od rajske ljepote Nacionalnog parka Plitvička jezera, ima samo jedan cilj: da Vaš boravak ovdje učini savršenim.

Da, Vi vjerojatno gledate našu kuću jer Vam treba mjesto gdje ćete prenoćiti kako biste mogli posjetiti Plitvička jezera, ali House Tina puno je više od toga: s dugogodišnjim iskustvom u turizmu i ugostiteljstvu, mi brinemo o Vama i ispunjavamo sve vaše želje.

Započnite dan s bogatim doručkom koji se sastoji od domaćih proizvoda i daje Vam energiju potrebnu za vrhunac Vašeg putovanja, posjet Plitvičkim jezerima. Brojni slapovi, 16 jezera i najnevjerojatnija priroda ste ikada vidjeli učinit će da nikada ne zaboravite ovo mjesto. Kada se vratite u House Tinu, pomalo umorni od duge šetnje oko jezera, ali puni dojmova, možete večerati u jednom od lokalnih restorana do kojih možete doći pješice, možete uživati u prekrasnoj prirodi koja okružuje kuću, porazgovarati s vlasnicima i upoznati lokalnu kulturu i povijest, prošetati ili samo ostati u prekrasnom vrtu i provesti ugodnu večer uz bocu dobrog hrvatskog piva ili vina. I ne zaboravite, mi smo uvijek na raspolaganju, što god da Vam zatreba.

Osnovne informacije i kontakt:

Hostel House Tina ***

Ljubica Vuković

Grabovac 175

tel: 047 784 197

mob: 098 963 4048

web: www.housetina.com

e-mail: ljubica.vukovic@ka.t-com.hr

Sezona: 01.01.-31.12.


Kapacitet:

Soba 7/4

Soba 1/3

Soba 1/2

Spavaonica 1/5

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X