Smješten uz Nacionalni park Plitvička jezera, ‘Plitvice Holiday Resort’ nudi idealnu kombinaciju prirodnih atrakcija, kulturnih ljepota te aktivnog i pasivnog odmora za sve one željne dobrog provoda. Na samoj granici kopnene i gorske Hrvatske, Grabovac ima mikroklimu s ugodnim i sunčanim ljetima te bijelim i hladnim zimama. Posebne ponude vanjskih sportsko-rekreativnih sadržaja te gastronomskih delicija čine ‘Plitvice Holiday Resort’ mjestom za savršen odmor.

Restoran sa smještajem u Grabovcu odličan je a la carte restoran koji predstavlja vrhunski spoj između tradicionalne ličke i moderne hrvatske kuhinje. Restoran ima ukupno 80 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu te 100 sjedećih mjesta na cvijećem okruženoj terasi. U restoranu nudimo brojne mesne i riblje specijalitete,vegetarijanske menu-e, tjestenine, pizzu iz krušne peći te slasne domaće deserte. Po najavi pripremamo janjetinu i odojka na ražnju te janjetinu i teletinu s krumpirom ispod peke.

Izuzev odličnog restorana, u Plitvice Holiday Resortu nudimo smještaj u nekoliko smještajnih objekata – u dvokrevetnim sobama, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u drvenim kućicama i u luksuzno opremljenom apartmanu te kućicama na drvetu i kućicama oko umjetnog jezera.

Novina kod nas su moderne, vrhunski opremljene mobilne kućice koje okružuju vanjski bazen koji se dogrijava u hladnijim danima te tipi šatori u indijanskom selu. Za ljubitelje prirode i boravka u njoj, nudimo smještaj u kampu koji se prostire na 50.000 m2 prekrasne prirode.

U Plitvice Holiday Resortu svatko može pronaći nešto za sebe, počevši od hrane u restoranu, smještajnih kapaciteta do mogućnosti za aktivni odmor koje nudimo.

Osnovne informacije i kontakt:

Tel: +385 (0)47 784 157

Tel: +385 (0)47 784 192

Email: info@plitvice.com

Web: www.plitvice.com

X
COVID 19 - INFORMACIJE