Odmorite se u ljepoti prirode koju Vam pruža Camp Bear. Naše osoblje trudi se pružiti Vam što bolju i kvalitetniju uslugu. Nadamo se skorom susretu da se i sami uvjerite!

Za goste kampa osigurano je 30 kamp parcela veličine 10mx5m. Svako kamp mjesto ima osiguran priključak za električnu energiju, a dio parcela ima i priključak za vodu. Kamp ima 4 toaleta, 4 tuš kabine, praonu posuđa i kemijski toalet. Gostima na usluzi stoje rashladni pretinci i perilica za rublje. Naše osoblje govori engleski, njemački i talijanski jezik. Kamp ima oko 2000  četvornih metara za podizanje šatora.

Sve sezonsko voće koje se nalazi u kampu posjetitelji mogu ubrati i koristiti besplatno. Neka od sezonskih voća su: trešnje, jabuke, šljive, kruške …

U neposrednoj blizini kampa nalaze se i restorani (100m), trgovine (300m), benzinska postaja (3km), te bankomat (3km) do kojih je moguće doći i bez prijevoznog sredstva jer postoje nogostupi namjenjeni za pješake. U blizini se također nalaze i poučna staza, rafting, jahanje, quad, paintball, slobodno penjanje, te biciklističke staze. Za goste kampa osiguran je autobus do NP Plitvička jezera i nazad.

Osnovne informacije i kontakt:

Kampiralište Medvjed – Bear

Selište Drežniičko 52

tel: 047/782-224

Mob.: 098/915-0691

e-mail: camp.sobe.bear@gmail.com

Razdoblje rada: 01.01. – 31.12.

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X