Hotel i restoran Degenija smješteni su na glavnoj cesti D1 u smjeru Zagreb – Slunj – Plitvička jezera, 4 kilometra prije ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera, naselje Selište Drežničko. Hotel Degenija novouređeni je objekt kategoriziran sa 3*** te raspolaže sa 20 smještajnih jedinica, recepcijom, doručkovaonom, lobbyem, caffe barom, wirelessom u cijelom objektu te vlastitim parkingom. Sve sobe opremljenje su sa: AC/grijanje, kupaone s kadom i sušilom za kosu, lcd/satelit (82 cm), sef, minibar, telefon, radni stol.

Tik uz hotel nalazi se i restoran Degenija koji nudi bogat izbor jela: razne juhe, lički sir, domaća pastrva iz gacke, jela sa roštilja, pizze, razne tjestenine, piletina, teletina i puretina u raznim umacima te razni deserti. Po narudžbi pečemo janjetinu i odojak sa ražnja te teletinu i janjetinu ispod peke.

U našem hotelu možete se istinski odmoriti jer su sve sobe lijepo i moderno uređene te iznimno komforne i udobne, a sam hotel okružen je prirodnom idilom koja jamči opuštenost i mir.

Degenija Tours je turistička agencija koja nudi osim luksuznog smještaja u Hotelu Degenija razne izlete. Agencija nudi organizaciju transfera, aktivnog odmora i različitih izleta. Više informacija na: www.degenija-tours.com


Osnovne informacije i kontakt:
Hotel Degenija
Selište Drežničko 57
47245 Rakovica
Croatia

info@hotel-degenija.com
www.hotel-degenija.com
Tel: 047 782 143

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X