Vrhunska brza hrana u super-ugodnom okruženju

Glavno odredište mladih i svih koji se tako osjećaju se nalazi u samom centru Općine Rakovica.  Street Food BBQ specijaliziran je kako mu ime govori za jednostavna mesna jela i jela sa roštilja, a daleko najpopularniji su sočni hamburgeri koje predvodi trio: Maestro BBQ, Bacon burger i Lički burger u kojem su savršeno sljubljeni okusi i mirisi ličkog kraja.

U ponudi su još i zdravi meksički burritosi, klasici lokalnog street fooda (ćevapi i pljeskavice), a imaju dakako i poseban jelovnik za  vegetarijance koji se bazira na povrću i slavnim plitvičkim sirevima.

Osim hrane, Street Food BBQ svoje goste oduševljava i velikim izborom pića, sokova i koktela, a ljubaznost i susretljivost domaćina hvale podjednako domaći i inozemni gosti. Rastućoj popularnosti ovog fantastičnog malenog  gastro odredišta na otvorenom pridonosi ukusan i nepretenciozan dizajn prostora. Arhitekti su ga savršeno uklopili u bajkoviti prirodni okoliš, pod krošnje drveća, kako bi se gosti uistinu osjećali kao kod svoje kuće.

O kvaliteti Street Food BBQ-a i ukupnom doživljaju dovoljno govori činjenica da su ga korisnici Trip Advisora proglasili najboljim u Rakovici.

 

INFO 

Lokacija: Rakovica 77, 47245 Rakovica
Tel: +385 99 208 9382

E-mail: mario.rubcic@yahoo.com
Web: https://street-food-bbq.eatbu.com/?lang=hr#

X
COVID 19 - INFORMACIJE
X